Beoordelingen van La Favola

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.0
70 beoordelingen
datum score
Els
Beoordeeld op: 09/12/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was zeer lekker. De bediening kan...

Het eten was zeer lekker. De bediening kan beter. Ikvind het niet kunnen dat wij in een Vlaamse stad in het Engels aangesproken worden. Dit kan bij toeristen, maar niet bij inwoners van Leuven.

gysenbergh
Beoordeeld op: 08/12/2019
gysenbergh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Na de gemengde reviews te lezen met niet al...

Na de gemengde reviews te lezen met niet al te veel verwachtingen naar la favola vertrokken. Mooi interieur, vriendelijke bediening. Het klopt dat je inderdaad langer op je eten moet wachten dan gewoonlijk maar het eten was zeer lekker en zeer gulle porties . Je proefde dat dit vers was en dan wil ik gerust een beetje langer wachten. We komen zeker nog eens langs!

placeholder
Marcel
Beoordeeld op: 30/11/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles naar wens, zowel de bediening als het...

Alles naar wens, zowel de bediening als het eten. Als Italiaans restaurant mag wel een klein degustiefje worden aangeboden van de zaak.

Peter
Beoordeeld op: 31/10/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onbegrijpelijk dat dit personeel daar blijft...

Onbegrijpelijk dat dit personeel daar blijft werken... Een ober die je zegt dat hij niets kent van gin als je vraagt welke gin ze hebben... Een andere die drie keer komt vragen welke wijn het alweer was, en dan nog de verkeerde brengt. Eten wat lauw is, meer dan een uur wachten op een pasta, die dan ook nog eens dreef in veel te veel saus. Een serveuse die geen Nederlands spreekt (tot daar aan toe), maar ook nauwelijks Engels, en dus ongeveer niets begrijpt wat je vraagt,.. . Enfin: ik begrijp niet dat hier vanuit het management niets aan gedaan wordt. Dit is echt een gezellig restaurant, en hier zou je een top-plek van kunnen maken, maar er is nog veel werk. Zoals het nu is, is dit is een belediging van de klanten.

Peter
Beoordeeld op: 27/10/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prachtig kader, erg gezellig. Was voor ons...

Prachtig kader, erg gezellig. Was voor ons de tweede keer. Eerste keer was goed meegevallen. Deze keer echter niet. Meer dan een uur wachten, studentenpersoneel erg klungelig en vergeetachtig, hoofdgerecht was erg flauw en niet smakelijk. Wel compensatie gekregen doordat we glas wijn niet werd aangerekend. Maar algemeen gevoel was niet erg positief.

Lotte
Beoordeeld op: 12/09/2019
Lotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Heel lekker eten en supervriendelijke bediening...

Heel lekker eten en supervriendelijke bediening.

Victor
Beoordeeld op: 04/09/2019
Victor beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten! Enkel de wachttijd was...

Heel lekker gegeten! Enkel de wachttijd was bijzonder lang.

Anne-Lies
Beoordeeld op: 21/08/2019
Anne-Lies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker eten!...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker eten!

Ann
Beoordeeld op: 11/08/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Was gezellig en goed gegeten .vriendelijk perso...

Was gezellig en goed gegeten .vriendelijk personeel.

Anne
Beoordeeld op: 29/07/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en het eten was lekker,...

Vriendelijke bediening en het eten was lekker, meer hoeft dat niet te zijn.

datum score