Beoordelingen van La Favola

58 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
6.9
58 beoordelingen
datum score
Melissa
Beoordeeld op: 03/03/2019
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onbeschofte zaakvoerder. Die nogal moeilijk...

Onbeschofte zaakvoerder. Die nogal moeilijk deed om alles via de witte kassa af te rekenen. We komen hier nooit meer terug.

Laura
Beoordeeld op: 02/03/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Johan
Beoordeeld op: 17/02/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer, heerlijk lekker gegeten, mooi...

Aangename sfeer, heerlijk lekker gegeten, mooi kader, vlotte service,...

marleen
Beoordeeld op: 10/02/2019
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker. Het personeel was in het...

Het was heel lekker. Het personeel was in het begin niet zo vriendelijk maar ontdooide vlug. We hebben er een leuke vrouwen/verjaardagsavond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

Leen S.
Beoordeeld op: 06/02/2019
Leen S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst. Vriendelijke bediening. ...

Goede ontvangst. Vriendelijke bediening. Lekker eten

Yvonne
Beoordeeld op: 31/12/2018
Yvonne beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Eten/Risotto was lekker maar de bediening slech...

Eten/Risotto was lekker maar de bediening slecht! 1 drankje gehad duurde lang tot we 1 drankje kregen en daarna kwam er in het hele eetgedeelte niemand meer langs, iedereen klaagde en stond droog...heel slecht! Bestellingsbon weg...kon niet rekenen, rekende €5,- teveel pfff

Marjolein R.
Beoordeeld op: 31/12/2018
Marjolein R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik ben er al vaker geweest en altijd heel tevre...

Ik ben er al vaker geweest en altijd heel tevreden. Gisteren was er duidelijk een probleem met de service want het duurde lang eer we kaarten kregen. Het eten was lekker, maar we wilden graag nog een fles wijn bestellen en vroegen opnieuw om de kaart. Die hebben we nooit gekregen. Onze lege borden hebben lang op de tafel gestaan eer men ze eindelijk kwam afruimen. Daarna hebben we nog eens de kaart gevraagd voor koffie of dessert en opnieuw hebben we de kaart nooit gekregen. Nochtans was er redelijk wat personeel aanwezig dus het was niet duidelijk wat er precies misging. Toen we de rekening vroegen kregen we ook een geschreven briefje waar we lang op moesten wachten en geen echt ticket. Bovendien was er 1 euro aangerekend voor Parmezaan die je bij elke andere Italiaan gratis krijgt en misschien ook wel had gelaten kunnen worden wegens het lang wachten op de menukaart en overige problemen met de service. Ondertussen was mijn oma onwel geworden en hoewel de hele zaal het had opgemerkt was het voor het personeel blijkbaar niet nodig om even te informeren of alles wel oke was. Dat is echt een gebrek aan basisrespect. Ik vind het heel jammer want tot gisteren vond ik het altijd fijn in La Favola, helaas wil ik nu niet meer teruggaan.

Raf
Beoordeeld op: 23/12/2018
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten maar bediening mag vriendelijker....

Lekker eten maar bediening mag vriendelijker.

Dirk
Beoordeeld op: 23/12/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening kon het niet aan. De deur sloot...

De bediening kon het niet aan. De deur sloot niet goed en gaf een nijdige trek doorheen het restaurant. De eendenborst ( 1 van de suggesties) was eerst in schijfjes gesneden en dan uitgebakken. Jammer voor het edele vlees!

Johan
Beoordeeld op: 23/12/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bediening was niet ok: te gehaast, terwijl...

Bediening was niet ok: te gehaast, terwijl de keuken te langzaam was.....Geen Credit Card geaccepteerd. Plaatsen aan de deur zijn echt koud, ondanks bijgeplaatst elektrisch vuurtje.

datum score