Beoordelingen van La Favola

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.0
60 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 23/12/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening kon het niet aan. De deur sloot...

De bediening kon het niet aan. De deur sloot niet goed en gaf een nijdige trek doorheen het restaurant. De eendenborst ( 1 van de suggesties) was eerst in schijfjes gesneden en dan uitgebakken. Jammer voor het edele vlees!

Johan
Beoordeeld op: 23/12/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bediening was niet ok: te gehaast, terwijl...

Bediening was niet ok: te gehaast, terwijl de keuken te langzaam was.....Geen Credit Card geaccepteerd. Plaatsen aan de deur zijn echt koud, ondanks bijgeplaatst elektrisch vuurtje.

Carla
Beoordeeld op: 21/12/2018
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Slechte bediening Heel lang moeten wachten Tij...

Slechte bediening Heel lang moeten wachten Tijdens onze aanwezigheid veel klanten vertrokken omdat ze niet goed bediend werden

Anne-Marie K.
Beoordeeld op: 13/12/2018

Bediening veel te snel, ik had mijn jas en...

Bediening veel te snel, ik had mijn jas en sjaal nog aan kreeg ik de menukaart al,eten koud, alles te snel. Na een half uur al gedaan,aperitief +eten+rode wijn. Alles tegelijkertijd

Olivier
Beoordeeld op: 19/11/2018
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een Italiaans kader in Leuven....

Lekker eten in een Italiaans kader in Leuven.

Stijn
Beoordeeld op: 24/10/2018
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was gewoon super lekker, het begon al met...

Het was gewoon super lekker, het begon al met een lekker aperitief. En de accommodatie is super, super mooi.

jo
Beoordeeld op: 14/10/2018
jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

mooie etablissement, zeer lekker eten en vooral...

mooie etablissement, zeer lekker eten en vooral mooi geserveerd

Kevin C.
Beoordeeld op: 22/09/2018
Kevin C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was zeer lekker. De bediening is een ramp!...

Eten was zeer lekker. De bediening is een ramp! Na 4x vragen voor koffie hebben we de rekening gevraagd. Ook dit hebben we 3 x moeten vragen.

Ann
Beoordeeld op: 02/09/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was er lekker zonder franjes, gezellig...

Het was er lekker zonder franjes, gezellig om te zitten en we werden vriendelijk bediend.

Catherine
Beoordeeld op: 25/08/2018
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

vlotte bediening, gewoon lekker gegeten....

vlotte bediening, gewoon lekker gegeten.

datum score