Beoordelingen van La Favola

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.0
70 beoordelingen
datum score
Kris
Beoordeeld op: 26/04/2018
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker en hele vriendelijke bediening....

Zeer lekker en hele vriendelijke bediening. Heel mooi en smaakvol interieur!

Jan V.
Beoordeeld op: 04/03/2018
Jan V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onprofessionele service; veel te lang moeten...

Onprofessionele service; veel te lang moeten wachten. Verantwoordelijke wilde zelf niet ingaan op vragen. Zeker NIET aan te raden !

Jurgen
Beoordeeld op: 04/03/2018
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke gerechten, uitgebreide kaart en lekker...

Leuke gerechten, uitgebreide kaart en lekker

Anita
Beoordeeld op: 28/02/2018
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Personeel was te opdringerig. Had den het gevoe...

Personeel was te opdringerig. Had den het gevoel dat we ons moesten haasten. Ze spraken amper Nederlands. Het was er ook niet warm. We vroegen ons af waarom we niet vooraan mochten zitten maar achteraan onder de koude veranda.

Michel
Beoordeeld op: 25/02/2018
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename, moderne inrichting ; verzorgde tafel...

Aangename, moderne inrichting ; verzorgde tafel met trendy borden en bestek ; vriendelijk personeel ; uitgebreide menu-en drankenkaart ; zeer lekker eten voor een gemiddelde prijs. Wij komen zeker terug!

nelly
Beoordeeld op: 22/02/2018
nelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker en verzorgd en mooi opgedie...

Het eten was lekker en verzorgd en mooi opgediend. De website moet wel aangepast woede, prijzen kloppen niet !

Stef
Beoordeeld op: 16/02/2018
Stef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker Italiaans restaurant! Een echte aanrader...

Lekker Italiaans restaurant! Een echte aanrader!

Chantal
Beoordeeld op: 09/02/2018
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Bord juist leeg en al aan het afruimen,wel...

Bord juist leeg en al aan het afruimen,wel vriendelijk maar te opdringerig

Silke W.
Beoordeeld op: 20/12/2017
Silke W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten! Het is ietsje duurder, maar...

Heel lekker eten! Het is ietsje duurder, maar zo ongelofelijk lekker, dat het het helemaal waard is! Ook heel vriendelijke service, en een gezellige setting. Zeker een aanrader!

John L.
Beoordeeld op: 25/11/2017
John L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het restaurant is sfeervol ingericht. De gerech...

Het restaurant is sfeervol ingericht. De gerechten waren heerlijk. De prijzen vielen mee. Het personeel was heel vriendelijk en gedienstig. Tegenvaller De dessertkaart mocht uitgebreider (Vb. Coupe aardbeien, Dame blanche, Bananensplit, etc..., gewone chocomousse)

datum score