Beoordelingen van La Favola

58 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
6.9
58 beoordelingen
datum score
placeholder
Karin
Beoordeeld op: 10/06/2019

Familie uitstap in Leuven!

Wij hadden gereserveerd, dat was prima. Wij bestellen drank en 2 drankjes te kort hebben lang moeten wachten voor we dit kregen en nadien bestellen we eten en hebben we nog langer moeten wachten, anderhalf uur en als het eten kwam was het eten aan de lauwe kant. Van service kan ik niets goed vertellen, die was slecht, ze halen maar klanten, volk binnen en zetten ze aan een tafel, geven ze drinken en bestellen en nadien niets meer, geen aandacht ... . Ik kom hier niet meer!

Karin
Beoordeeld op: 10/06/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij hebben 1,5 u moeten wachten op ons eten...

Wij hebben 1,5 u moeten wachten op ons eten + het eten was aan de koude kant en de service trok op niets!!!

Ivan
Beoordeeld op: 11/07/2018
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Restaurant bleek dicht te zijn wegens voetbal...

Restaurant bleek dicht te zijn wegens voetbal wedstrijd ondanks reservatie weken op voorhand. Wegens een vergadering in ons hoofdkwartier in Belgie met internationale collega's had ik reeds enige tijd op voorhand een tafel voor 5 personen gereserveerd. Het was maar door zelf te bellen naar het restaurant omdat wij wat later gingen zijn dat de dame aan de andere kant van de lijn mij laconiek liet weten dat besloten werd het restaurant te sluiten wegens de WK-wedstrijd BE-FR. Had ik zelf niet gebeld, hadden wij dit pas voor de deur van het restaurant vasgesteld. Dat wij door het restaurant zelf niet gewaarschuwd werden bleek voor de dame in kwestie aan de telefoon geen probleem te zijn. Dit zal mij met dit restaurant niet meer overkomen omdat ik daar ook niet meer langs zal gaan.

Ellen
Beoordeeld op: 15/07/2017
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer lange wachttijd (2u), koud eten en verkeer...

Zeer lange wachttijd (2u), koud eten en verkeerde gerechten geserveerd, onvriendelijke bazin, chaos in het resto en geen Italiaanse chef. Absoluut geen aanrader.

Philippe
Beoordeeld op: 19/05/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Reservering was niet genoteerd, zoals evenmin...

Reservering was niet genoteerd, zoals evenmin de melding dat 2 van de 6 personen in het gezelschap vegetarisch zijn! Bediening en niveau van eten zeer ondermaats, culinair bedrog.

Linze
Beoordeeld op: 17/04/2019

Ik had een reservering gemaakt voor zaterdagmid...

Ik had een reservering gemaakt voor zaterdagmiddag, hiervoor kreeg ik een bevestiging en een herhaling de dag ervoor. Wanneer we aankwamen aan het restaurant bleek het gesloten te zijn op zaterdagmiddag. Dit zouden ze wel mogen vermelden in de mail die je van hen krijgt of zaterdagmiddag blokkeren op het reservatiesysteem.

Marjolein R.
Beoordeeld op: 31/12/2018
Marjolein R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik ben er al vaker geweest en altijd heel tevre...

Ik ben er al vaker geweest en altijd heel tevreden. Gisteren was er duidelijk een probleem met de service want het duurde lang eer we kaarten kregen. Het eten was lekker, maar we wilden graag nog een fles wijn bestellen en vroegen opnieuw om de kaart. Die hebben we nooit gekregen. Onze lege borden hebben lang op de tafel gestaan eer men ze eindelijk kwam afruimen. Daarna hebben we nog eens de kaart gevraagd voor koffie of dessert en opnieuw hebben we de kaart nooit gekregen. Nochtans was er redelijk wat personeel aanwezig dus het was niet duidelijk wat er precies misging. Toen we de rekening vroegen kregen we ook een geschreven briefje waar we lang op moesten wachten en geen echt ticket. Bovendien was er 1 euro aangerekend voor Parmezaan die je bij elke andere Italiaan gratis krijgt en misschien ook wel had gelaten kunnen worden wegens het lang wachten op de menukaart en overige problemen met de service. Ondertussen was mijn oma onwel geworden en hoewel de hele zaal het had opgemerkt was het voor het personeel blijkbaar niet nodig om even te informeren of alles wel oke was. Dat is echt een gebrek aan basisrespect. Ik vind het heel jammer want tot gisteren vond ik het altijd fijn in La Favola, helaas wil ik nu niet meer teruggaan.

Dirk
Beoordeeld op: 23/12/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening kon het niet aan. De deur sloot...

De bediening kon het niet aan. De deur sloot niet goed en gaf een nijdige trek doorheen het restaurant. De eendenborst ( 1 van de suggesties) was eerst in schijfjes gesneden en dan uitgebakken. Jammer voor het edele vlees!

Lore
Beoordeeld op: 15/08/2018
Lore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heb online gereserveerd en kreeg een bevestigin...

Heb online gereserveerd en kreeg een bevestigingsmail. Bij aankomst aan het restaurant op de dag bleek dit echter gesloten te zijn. (14 aug om 19h) Het kan toch niet zo moeilijk zijn om de online reserveringstool af te stemmen op sluitingsperioden van het restaurant.

Leen
Beoordeeld op: 09/08/2018

Restaurant gesloten...

Restaurant gesloten

datum score