Beoordelingen van Las Lanzas

65 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
65 beoordelingen
datum score
Poffé
Beoordeeld op: 03/08/2019
Poffé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Altijd leuk voor mij heel goede keuken en vrien...

Altijd leuk voor mij heel goede keuken en vriendelijk kom er al jaren regelmatig voor de paella .

Geert
Beoordeeld op: 31/07/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en spontane uitbaters. Het...

Zeer vriendelijke en spontane uitbaters. Het eten was heel lekker en ruim voldoende voor twee personen (paella polo - 2 personen). Wanneer we nog eens in Leuven zijn gaan we zeker bij hen terug langs.

Nele
Beoordeeld op: 30/07/2019
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker. Vriendelijke bediening....

Het was lekker. Vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: 22/07/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Speciaal naar dat restaurant gegaan voor paella...

Speciaal naar dat restaurant gegaan voor paella maar heel slecht. Weinig gekruid, mosselen niet genoeg gekookt zodat ze niet uit schelp kwamen, bij langoestines nog darmkanaal aanwezig. Was tamelijk prijzig: 25 EUR per persoon en dan veracht je toch al een lekkere paella. Hier zien ze ons nooit meer terug.

Joske
Beoordeeld op: 20/07/2019
Joske beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker gegeten - vriendelijke bediening...

Heel lekker gegeten - vriendelijke bediening - toffe babbel gedaan met de joviale uitbater

placeholder
Peg
Beoordeeld op: 20/07/2019
Peg beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We zaten buiten op het terras en werden aangeva...

We zaten buiten op het terras en werden aangevallen door talrijke vliegen, het was echt een plaag. De kaarten zijn niet proper en aan vernieuwing of poetsbeurt toe. De bediening was basic, ze leken overbelast. Het eten was lekker.

WILLIAM
Beoordeeld op: 30/06/2019
WILLIAM beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

LEKKER ETEN en zeer mooi terras midden in de...

LEKKER ETEN en zeer mooi terras midden in de stad

Andreas
Beoordeeld op: 23/06/2019
Andreas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

super smakelijk lekker gerecht vriendelijke...

super smakelijk lekker gerecht vriendelijke bediening

Bartel
Beoordeeld op: 22/06/2019
Bartel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig terras en al éven gezellig interieur....

Gezellig terras en al éven gezellig interieur. Vriendelijk personeel. Leuke sfeer. Prijs/kwaliteit in orde. Hygiënisch. Lekker gegeten. Én ons Spaans kunnen oefenen met de baas, Manuel, en zijn broer. We komen er zeker terug.

Lisette
Beoordeeld op: 17/06/2019
Lisette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal , genoten van lekkere...

Zeer vriendelijk onthaal , genoten van lekkere paella , rustige sfeer Zeker een aanrader voor iedereen

datum score