Beoordelingen van Gainsbourg

720 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
720 beoordelingen
datum score
Alex
Beoordeeld op: 20/02/2020
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Everything was cosy and really nice food !...

Everything was cosy and really nice food ! perfect service ! I highly recomend it and honestly i will definitely go back to it again !

Daan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Daan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer gezellige zaak! Vlotte bediening, lekker...

Zeer gezellige zaak! Vlotte bediening, lekker eten. Was met kids daar, hier waren zeer flexibel in kwestie van eten. Leuke zaak, zeker de moeite. Prijs kwaliteit is ok.

Kjell
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kjell beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

In het begin zeer vlotte bediening, naar het...

In het begin zeer vlotte bediening, naar het dessert toe was het iets minder vlot. Zeer vriendelijke bediening en zeer goede uitleg.

Kimberly
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was super en de bediening vriendelijk...

Eten was super en de bediening vriendelijk

Angelique
Beoordeeld op: 16/02/2020
Angelique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede uitleg over de gerechten, fijne bediening...

Goede uitleg over de gerechten, fijne bediening en voortreffelijke smaken. Top!!

Beoordeeld op: 14/02/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was lekker. Kleine opmerking, als de patat...

Het was lekker. Kleine opmerking, als de patat Klein is geef er dan 2.voor die prijs. Grt. ......

Marjolein
Beoordeeld op: 12/02/2020
Marjolein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was weer heel lekker en gezellig, alleen...

Het was weer heel lekker en gezellig, alleen was het jammer dat ik een martini rosato royale kreeg zonder ijsblokjes of iets anders, deze was vrij snel warm... Ook het vlees van ons voorgerechtje was al afgekoeld. Voor de rest was alles naar wens!

Gust
Beoordeeld op: 09/02/2020
Gust beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten, alleen mocht de bediening...

Heel lekker gegeten, alleen mocht de bediening iets sneller verlopen.

Dirk
Beoordeeld op: 09/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangenaam kader, goede service en degelijke...

Aangenaam kader, goede service en degelijke voldoende toelichting over de gerechten, lekker eten.

Ellen
Beoordeeld op: 09/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Opnieuw zeer tevreden. Vandaag wel wat langer...

Opnieuw zeer tevreden. Vandaag wel wat langer op het eten moeten wachten, maar het was het wachten meer dan waard. Zeer lekker vlees en topbijgerechtjes zoals de watermelonsalad.

datum score