Beoordelingen van Gainsbourg

743 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
743 beoordelingen
datum score
Sarah O.
Beoordeeld op: 06/09/2018
Sarah O. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De gastvrijheid, het verhaal en het top top...

De gastvrijheid, het verhaal en het top top top eten!

Hilde
Beoordeeld op: 06/09/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

zeer lekker eten, vlotte bediening - alleen...

zeer lekker eten, vlotte bediening - alleen een beetje jammer dat de tafels (onder het afdak tegen de muur) zo dicht tegen elkaar staan

Pascal
Beoordeeld op: 01/09/2018
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Vriendelijk, erg goede service en lekker eten...

Vriendelijk, erg goede service en lekker eten maken het een aanrader.

Rene
Beoordeeld op: 31/08/2018
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker (zowel vlees als vis), goede keuze...

Heel lekker (zowel vlees als vis), goede keuze sidedishes en heel vriendelijke bediening

Jan
Beoordeeld op: 30/08/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Prima service in een gezellig kader en lekker...

Prima service in een gezellig kader en lekker eten

Herbots
Beoordeeld op: 29/08/2018
Herbots beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke service....

Lekker eten en vriendelijke service.

Dirk
Beoordeeld op: 29/08/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het vlees was lauw. De vriendelijke dame stelde...

Het vlees was lauw. De vriendelijke dame stelde voor om alles opnieuw te bereiden, maar daar hadden we helaas niet de tijd voor, bovendien te veel verspilling. Tip: do it first time right...

Wiebe
Beoordeeld op: 29/08/2018

amazing foods...

amazing foods

francis
Beoordeeld op: 29/08/2018
francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijk personeel, fantastisch eten,...

Supervriendelijk personeel, fantastisch eten, aangename omgeving en een perfecte bediening waar rekening gehouden wordt met de klant zelf ook. Het was om de verjaardag te vieren van onze beide zonen en die kregen zelfs een extra attentie tijdens het dessert. Zeker een plaats waar we met plezier terug naar toe gaan om hun lekker BBQ vlees en randgerecht. Hun low and slow gerechten is zeker een aanrader. Als liefhebbers van ribbekes waren mijn zonen zeer onder de indruk van de Texas Short Rib. Ik wil dan ook het team bedanken voor de fijne, aangename en culinaire avond. Mvg Francis

Ann
Beoordeeld op: 25/08/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mooi en gezellige inrichting, lekker eten en...

Mooi en gezellige inrichting, lekker eten en vriendelijke bediening

datum score