Beoordelingen van Gainsbourg

489 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
489 beoordelingen
datum score
Filip
Beoordeeld op: 12/04/2019
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik vond het een geweldige plek. Op Tripadvisor...

Ik vond het een geweldige plek. Op Tripadvisor heb ik ze ook 5 sterren gegeven (zoek naar "Yummy birthday celebration"). Het eten zelf, de bediening en de plek maken van dit restaurant altijd een super plek om van lekker vlees te genieten.

Isabelle
Beoordeeld op: 11/04/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Weeral bijzonder vriendelijke sfeer en heerlijk...

Weeral bijzonder vriendelijke sfeer en heerlijk eten. Omgeving blijft super gezellig en comfortabel.

cecily
Beoordeeld op: 07/04/2019
cecily beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

heel goed...

heel goed

Diederik
Beoordeeld op: 06/04/2019
Diederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening, ook al...

Vriendelijke ontvangst en bediening, ook al was het enorm druk. De zaal zat afgeladen vol, maar we kregen na enige tijd een rustig plekje toegewezen. Het vlees was super lekker, mijn vriendin had de Brisket en ikzelf de Piemontese steak. Ook de side dishes waren lekker.

Marianne
Beoordeeld op: 31/03/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening, heel lekker eten. ...

Vriendelijke bediening, heel lekker eten. Cocktails wel aan de dure kant.

ALFRED
Beoordeeld op: 23/03/2019
ALFRED beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker. Zeer vriendelijke service . Prijs...

Zeer lekker. Zeer vriendelijke service . Prijs kwaliteit top !

Isabelle
Beoordeeld op: 17/03/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerste indruk was een gezellig, net interieur...

Eerste indruk was een gezellig, net interieur en bijzonder vriendelijk ontvangst. Ons eerste bezoek aan het restaurant start uitstekend dankzij vriendelijk personeel en extra attentie voor mijn zwangere tafelgenote. Zéér lekker eten! Niets op aan te merken. En eindelijk een plaats waar ze weten hoe een echte Mai-Tai hoort te smaken ;)

William
Beoordeeld op: 16/03/2019
William beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuk kader, topservice en lekker eten. Tip,...

Leuk kader, topservice en lekker eten. Tip, iets ruimere tafels.

lucia
Beoordeeld op: 15/03/2019
lucia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker en heel vriendelijk!...

Super lekker en heel vriendelijk!

[anonymous]
Beoordeeld op: 14/03/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig ingericht, goede bediening en zeer...

Gezellig ingericht, goede bediening en zeer lekker eten. Al met al een geslaagde avond !

datum score