Beoordelingen van Gainsbourg

743 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
743 beoordelingen
datum score
robert
Beoordeeld op: 14/03/2020
robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

First class-food....

First class-food.

Mario
Beoordeeld op: 05/03/2020
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Enthousiaste zaakvoerder met passie in een...

Enthousiaste zaakvoerder met passie in een gezellig kader met lekker eten voor een correcte prijs

Ineke
Beoordeeld op: 01/03/2020
Ineke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Top bediening, zeer vriendelijk en gepassioneer...

Top bediening, zeer vriendelijk en gepassioneerd. Het eten Is een aanrader!

Inge
Beoordeeld op: 01/03/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten en supervriendelijke bediening!...

Lekker eten en supervriendelijke bediening!

Sarah
Beoordeeld op: 01/03/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben zeer lekker gegeten bij gainsbourg....

We hebben zeer lekker gegeten bij gainsbourg. We hadden de grill plate en dat was fenomenaal lekker. We zijn er nog ondersteboven van. De bediening was ook in orde, fijn dat ze de kaart kwamen uitleggen!

Wim
Beoordeeld op: 01/03/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke sfeer, goeie bediening, lekker eten....

Leuke sfeer, goeie bediening, lekker eten.

Andy
Beoordeeld op: 21/02/2020
Andy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel goede bediening en de uitleg bij de kaart...

Heel goede bediening en de uitleg bij de kaart is een meerwaarde! Uiteraard was het eten uitmuntend!

angie
Beoordeeld op: 21/02/2020
angie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

L'accueil in het Nederlands als in het Frans...

L'accueil in het Nederlands als in het Frans was uitstekkend. Le choix des plats trés variés et surtout nous avons gouté chacun une sorte de viande différente toutes aussi délicieuses les unes des autres!!! Ambiance chaleureuse et personnel aux petits soins. Ik kom zeker terug binnenkort....

Alexandros
Beoordeeld op: 20/02/2020
Alexandros beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Everything was cosy and really nice food !...

Everything was cosy and really nice food ! perfect service ! I highly recomend it and honestly i will definitely go back to it again !

Daan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Daan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer gezellige zaak! Vlotte bediening, lekker...

Zeer gezellige zaak! Vlotte bediening, lekker eten. Was met kids daar, hier waren zeer flexibel in kwestie van eten. Leuke zaak, zeker de moeite. Prijs kwaliteit is ok.

datum score