Beoordelingen van Brasserie De Nieuwe Tijd

175 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
175 beoordelingen
datum score
Eddy
Beoordeeld op: 14/06/2021
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en vriendelijke bediening...

Lekker en vriendelijke bediening

Mario
Beoordeeld op: 14/06/2021
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk een goede en snelle service....

Zoals gewoonlijk een goede en snelle service.

Ivan
Beoordeeld op: 12/06/2021
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is er overheerlijk. De mensen zijn...

Het eten is er overheerlijk. De mensen zijn er enorm vriendelijk. Het is ook een mooie zaak. Ik vind het er gezellig en het is er ook enorm proper. Gewoonweg een aanrader. Ik kom er graag.

willy
Beoordeeld op: 12/06/2021
willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, we komen...

Lekker eten, vriendelijke bediening, we komen er graag !

Marianne
Beoordeeld op: 04/06/2021
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk personeel. Leuk terras aan...

Super vriendelijk personeel. Leuk terras aan achterkant. Lekkere keuken.

Inge
Beoordeeld op: 30/05/2021
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten Goeie service...

Lekker eten Goeie service

Goele
Beoordeeld op: 30/05/2021
Goele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten op een mooi terrasje achteraan...

Heerlijk gegeten op een mooi terrasje achteraan (niet op straat), met voldoende afstand van de andere tafels. Zalig, wij gaan snel terug!

Joram
Beoordeeld op: 29/05/2021
Joram beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten tegen zeer schappelijk prijzen...

Zeer lekker eten tegen zeer schappelijk prijzen, met een vriendelijke service! Fijn en rustig terras achteraan. Kortom: hier komen we terug :)

Hans
Beoordeeld op: 20/05/2021
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds lekker gegeten en super vriendelij...

Zoals steeds lekker gegeten en super vriendelijke bediening

Laetitia
Beoordeeld op: 11/05/2021
Laetitia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker eten. Wij hebben ervan...

Het was heel lekker eten. Wij hebben ervan genoten. De ober was heel vriendelijk. Alles was perfect!

datum score