Beoordelingen van Brasserie De Nieuwe Tijd

106 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
106 beoordelingen
datum score
Van der Borcht
Beoordeeld op: 17/10/2019
Van der Borcht beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs / kwaliteit ! Vriendelijke bedienin...

Goede prijs / kwaliteit ! Vriendelijke bediening.

ANNA
Beoordeeld op: 12/10/2019
ANNA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne gerechten, prima op alle vlakken!...

Fijne gerechten, prima op alle vlakken!

Helene
Beoordeeld op: 23/09/2019
Helene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, wel een beetje lang moeten wachten...

Lekker eten, wel een beetje lang moeten wachten, het was druk en de keuken wat onderbemand, denk ik. Wel zeer vriendelijk.

Britt
Beoordeeld op: 16/09/2019
Britt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker en de bediening was...

Het eten was zeer lekker en de bediening was heel vriendelijk. Het eten is ook goed betaalbaar. Iemand van mijn groep had stoofvlees. Deze was wel zeer taai, maar de bediening heeft toen vriendelijk gezegd dat we niet voor de stoofvlees moesten betalen. Dit vind ik zeer goede service.

willy
Beoordeeld op: 03/09/2019
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds lekker eten en een vriendelijke...

Zoals steeds lekker eten en een vriendelijke bediening

Ludo
Beoordeeld op: 01/09/2019
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds prima vriendelijke bediening en...

Zoals steeds prima vriendelijke bediening en prijs kwaliteit prima

Lea
Beoordeeld op: 30/08/2019
Lea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en vlotte bediening en lekker...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening en lekker eten. Veel keuze.

Diane
Beoordeeld op: 12/08/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Entrecote lekker en mals en bleu gebakken zoals...

Entrecote lekker en mals en bleu gebakken zoals gevraagd. De gegrilde zalm ook lekker met lekkere bearnaisesaus. Wil toch op een minpuntje wijzen. : de frietjes waren niet zoals het moet. Te bruin en plat. De bediening vriendelijk.

Dewalheyns
Beoordeeld op: 04/08/2019
Dewalheyns beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd vriendelijk en lekker eten voor een...

Altijd vriendelijk en lekker eten voor een degelijke prijs.

Paul
Beoordeeld op: 02/08/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriiendelijk personeel, correcte keuken,...

Zeer vriiendelijk personeel, correcte keuken, flinke porties, zeer schappelijke prijs.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in