Beoordelingen van Brasserie De Nieuwe Tijd

82 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
82 beoordelingen
datum score
Liselotte C.
Beoordeeld op: 09/04/2019

Goed prijs-kwaliteit,...

Goed prijs-kwaliteit,

Ivan M.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Ivan M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er enorm lekker en de prijzen vallen...

Het is er enorm lekker en de prijzen vallen goed mee. De bediening is super. Je hoeft ook niet lang te wachten op uw eten. Ik vind het er nog gezellig ook. Ik ga het zeker aan anderen aanraden. Heb het zelfs op FB gedeeld. Op korte periode al 2x komen eten. Ik kom zeker terug. Dank u wel.

Bart
Beoordeeld op: 29/03/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk en behulpzaam personeel goede keuke...

vriendelijk en behulpzaam personeel goede keuken zonder pretentie enig minpunt: de zeep was op aan de lavabo in het toilet (heren)

willy
Beoordeeld op: 25/03/2019
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een goede prijs / kwaliteit verhouding en zeer...

Een goede prijs / kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk personeel !

Mathieu D.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Mathieu D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangename omgeving, vlotte bediening,...

Heel aangename omgeving, vlotte bediening, lekker eten

Patrick N.
Beoordeeld op: 22/03/2019
Patrick N. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi ruim en luchtig interieur. Lekkere Ierse...

Mooi ruim en luchtig interieur. Lekkere Ierse steak en Americain nature aan scherpe prijzen. Behulpzame bediening.

Yvan
Beoordeeld op: 12/03/2019
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds zeer lekker eten voor de prijs,...

Zoals steeds zeer lekker eten voor de prijs, vriendelijke en snelle bediening.

Imelda
Beoordeeld op: 12/03/2019
Imelda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service. Snelle bediening, en dat voor...

Goede service. Snelle bediening, en dat voor 18 personen a la carte• Proficiat!

Esther
Beoordeeld op: 01/03/2019
Esther beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Dat is een van mijn vaste restauranten dus...

Dat is een van mijn vaste restauranten dus heel tevreden Leuke bediening Mooie schotels

datum score