Beoordelingen van Lasagnerie Löven

157 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
157 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 07/02/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere lasagne vriendelijke bediening ja tevre...

Lekkere lasagne vriendelijke bediening ja tevreden en eens een andere lasagne dan de standaard

Patrizia
Beoordeeld op: 07/02/2020
Patrizia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker maar jammer dat het is niet op menu...

Lekker maar jammer dat het is niet op menu geschreven dat er champignons in de lasagna met aubergine en witlof zijn. Ik ben allergisch voor champignons... Voor de rest alles ok.

Frank
Beoordeeld op: 31/01/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker , grote porties en uitstek...

Het eten was lekker , grote porties en uitstekende , heel vriendelijke bediening. Goed gelegen

SARAH
Beoordeeld op: 26/01/2020
SARAH beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

wij gingen met een bongo bon en genoten van...

wij gingen met een bongo bon en genoten van heel lekkere lasagne met een fris slaatje. We komen zeker terug.

Winanda
Beoordeeld op: 25/01/2020

Weinig smaak niet warm genoeg...

Weinig smaak niet warm genoeg

heidi
Beoordeeld op: 24/01/2020
heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

heb zeer lekker gegeten en werd heel vriendelij...

heb zeer lekker gegeten en werd heel vriendelijk bediend

Sharyn
Beoordeeld op: 19/01/2020
Sharyn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was lekker. Jammer dat we zelf moesten...

Het was lekker. Jammer dat we zelf moesten vragen achter het brood dat voorgesteld werd en dat ze de de dubbele portie vergeten waren. Voor de rest was het wel oké.

Sofie
Beoordeeld op: 16/01/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Goede service, uitstekende lasagne en het bijho...

Goede service, uitstekende lasagne en het bijhorende slaatje is meer dan gewoon blaadje groen ter versiering. Heel geschikt resto voor veggies

Tim
Beoordeeld op: 10/01/2020
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik had me niet teveel voorgesteld gezien het...

Ik had me niet teveel voorgesteld gezien het om een Bongo-bon ging (de ervaring leert dat dit meestal niet echt de moeite is) maar was aangenaam verrast. Vriendelijke bediening, verzorgd eten (boven wat men zou verwachten). Ik zou dus zeker teruggaan, ook zonder Bongo-bon ;-)

Michel
Beoordeeld op: 06/01/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker, vriendelijke bediening...

Eten was lekker, vriendelijke bediening

datum score