Beoordelingen van Lasagnerie Löven

120 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
120 beoordelingen
datum score
Kirsten
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Gratis prosecco
Beoordeeld op: 12/09/2019
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fijne en snelle bediening, zalig eten en genoeg...

Fijne en snelle bediening, zalig eten en genoeg keuze voor iedereen!

Valerie
Beoordeeld op: 08/09/2019
Valerie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service. Vuile tafels. NIET netjes. Geen nootje...

Service. Vuile tafels. NIET netjes. Geen nootjes. Geen brood bij het wachten. Wijn zelf uitschenken. Geen vraag of we nog dessert wilden.

Peggy
Beoordeeld op: 01/09/2019
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gereserveerd binnen, we kwamen aan en omwille...

Gereserveerd binnen, we kwamen aan en omwille van het mooie weer had hij onze tafel buiten gezet...en jammer want het is beginnen regenen

Bart
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Gratis prosecco
Beoordeeld op: 01/09/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig vriendelijke bediening, was een heel...

Geweldig vriendelijke bediening, was een heel aangename en plezante ervaring!

Eric
Beoordeeld op: 01/09/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lasagne was heerlijk, service snel, goed en...

Lasagne was heerlijk, service snel, goed en vriendelijk.

Anissa
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Lunch promo
Beoordeeld op: 31/08/2019
Anissa beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Lekker en orgineel Jammer dag men moet betalen...

Lekker en orgineel Jammer dag men moet betalen voor het brood

Koen
Beoordeeld op: 26/08/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zéér lekker eten en enorm vriendelijke bedienin...

Zéér lekker eten en enorm vriendelijke bediening!

Katleen
Beoordeeld op: 15/08/2019
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij hadden meer verwacht van een restaurant...

Wij hadden meer verwacht van een restaurant dat zich profileert als lasagne- specialist. Het eten was veel te zout, niet warm vanbinnen, en de keuze is zeer beperkt. Bovendien oogde het etablissement niet proper. De zittingen van de stoelen waren vuil...

Evanthia
Beoordeeld op: 15/08/2019
Evanthia beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Zeer aangename sfeer, goed eten, perfecte porti...

Zeer aangename sfeer, goed eten, perfecte porties en aandacht voor etenrestricties. Een beetje aan de dure kant.

datum score