Beoordelingen van Lasagnerie Löven

165 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
165 beoordelingen
datum score
Winanda
Beoordeeld op: 25/01/2020

Weinig smaak niet warm genoeg...

Weinig smaak niet warm genoeg

Laura
Beoordeeld op: 01/12/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gereserveerd, was geen plaats meer. Gingen...

Gereserveerd, was geen plaats meer. Gingen uiteindelijk buiten zitten. Geen kaart gekregen. Dan maar weggegaan.

helleen
Beoordeeld op: 13/11/2019
helleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lasagne was uitgedroogd. Mening gevraagd over...

Lasagne was uitgedroogd. Mening gevraagd over twee soorten lasagnes. Serveerster wist niet hoe de lasagne proeft terwijl ze dit effectief zelf klaarmaakt? of opwarmd? Voorgerecht carpaccio was wel lekker en slaatje ook, maar voor de lasagne zou ik niet meer terug komen.

Laurent
Beoordeeld op: 31/05/2019

We hebben de reservering gemaakt via het automa...

We hebben de reservering gemaakt via het automatische "Tablebooker" -systeem van de website van het restaurant en de bevestiging per e-mail ontvangen. Toen we aankwamen, was het restaurant gesloten!

katharina
Beoordeeld op: 30/03/2019

lasagne is lekker maar de wijn is echt van...

lasagne is lekker maar de wijn is echt van slechte kwaliteit

Alexandra
Beoordeeld op: 20/01/2019
Alexandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We keken uit naar onze lasagnes met aangepaste...

We keken uit naar onze lasagnes met aangepaste wijnen maar het viel wat tegen. De lasagnes hadden een te dikke laag kaas en de Don was gewoon niet lekker. De bediening was ook niet zo vriendelijk. Mijn dochter had meer tijd nodig om een keuze te maken en om de 2 minuten stond de serveerster aan onze tafel, een glimlach kon er niet vanaf, ze was nogal bot. Het leek wel of we snel moesten kiezen, snel eten en snel weer naar buiten. Jammer!

Roland
Beoordeeld op: 08/03/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Ik vond de lasagne niet echt lekker...

Ik vond de lasagne niet echt lekker

Katleen
Beoordeeld op: 15/08/2019
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij hadden meer verwacht van een restaurant...

Wij hadden meer verwacht van een restaurant dat zich profileert als lasagne- specialist. Het eten was veel te zout, niet warm vanbinnen, en de keuze is zeer beperkt. Bovendien oogde het etablissement niet proper. De zittingen van de stoelen waren vuil...

Stefaan
Beoordeeld op: 08/05/2019
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lasagna uit koelkast? diepvrieskast? Daarna...

Lasagna uit koelkast? diepvrieskast? Daarna niet voldoende opgeward. Ook te weinig complentaire smaken in de vullingen. Niet voor herhaling vatbaar.... Wel vriendelijke bediening.

Geert
Beoordeeld op: 18/10/2017
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit was het ok. Niet meer, niet...

Prijs kwaliteit was het ok. Niet meer, niet minder

datum score