Beoordelingen van Convento Wijnbistro

298 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
298 beoordelingen
datum score
Luk
Beoordeeld op: 15/11/2018
Luk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende keuken, gezellige plek, aangename...

Uitstekende keuken, gezellige plek, aangename sfeer en zeer vriendelijke bediening.

Kristien
Beoordeeld op: 14/11/2018
Kristien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Culinaire pareltjes, warme bediening, uniek...

Culinaire pareltjes, warme bediening, uniek kader. Altijd een belevenis om er te gaan tafelen.

Johan
Beoordeeld op: 11/11/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

leuk interieur - toffe lunch , klasiekers maar...

leuk interieur - toffe lunch , klasiekers maar lekker en verrassend - ideale porties - mooie aanbiedingen in wijnen (of course) fijne bediening

Marie-Jeanne
Beoordeeld op: 09/11/2018
Marie-Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was zéér lekker en verfijnd! De dienst...

Het eten was zéér lekker en verfijnd! De dienst was vriendelijk en keurig! Het interieur zeer gezellig! We hebben er van genoten en gaan zeker nog terug :) .

Ann
Beoordeeld op: 08/11/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zoals elke keer lekker eten en vriendelijke...

Zoals elke keer lekker eten en vriendelijke bediening. De toast champignons gewoon een heruitgevonden delicatesse. De op peper gebakken steak was outstanding. De wijnkeuze was, dank u Stefan, de kers op de taart.

Yves
Beoordeeld op: 07/11/2018
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

kekkere wijnen en eten. de dria oesters waren...

kekkere wijnen en eten. de dria oesters waren niet lekker, voor de rest voortreffelijk. wij komen terug.

Sandra
Beoordeeld op: 03/11/2018
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het is er aangenaam vertoeven en het eten is...

het is er aangenaam vertoeven en het eten is een niveau hoger gebracht , heel lekker. Natuurlijk ook de rustige en warme ontvangst.

Yvonne
Beoordeeld op: 01/11/2018
Yvonne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden !...

Zeer tevreden !

Bart
Beoordeeld op: 31/10/2018
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tevreden over het hele plaatje ... toffe ruimte...

Tevreden over het hele plaatje ... toffe ruimte, lekker eten en warme gastvrijheid !

datum score