Beoordelingen van Medina

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Janne
Beoordeeld op: 22/06/2019
Janne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker authentiek Marrokaans restaurant!...

Lekker authentiek Marrokaans restaurant!

Dorothee G.
Beoordeeld op: 13/03/2019
Dorothee G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker eten, en goede service. Het eten is...

lekker eten, en goede service. Het eten is kwaliteitsvol en voldoende. Verder heel lekker muntthee en een populaire etensplaats.

evelien
Beoordeeld op: 17/02/2019
evelien beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Bij medina wordt je altijd tip top verzorgd!...

Bij medina wordt je altijd tip top verzorgd! De thee wordt klaargezet, eten is super lekker!

Britt
Beoordeeld op: 12/02/2019
Britt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk ontvangen en in de watten...

Super vriendelijk ontvangen en in de watten gelegd!

Sandra H.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Sandra H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden gereserveerd om 19.30u met 6. Onze...

We hadden gereserveerd om 19.30u met 6. Onze vrienden hadden een uur gereden. De baas leek onze reservatie niet goed te hebben opgeschreven (tafel niet vrij!!! ) ook al had hij mij er 3u op voorhand nog eens voor gebeld. We moesten dus ergens anders 45min gaan wachten en dat hebben we dan ook gedaan. We zijn terug gegaan en onze tafel was nog steeds niet vrij. Dan zijn we om 20.30 nog andere eetpmaats moeten gaan zoeken. Schandalig gewoon

Ken
Beoordeeld op: 24/01/2019

Lekker en gezellig!...

Lekker en gezellig!

placeholder
Danny
Beoordeeld op: 08/01/2019

Slechtste ervaring ooit

Nog nooit zo een slechte tajine gegeten Wordt niet in de tajine bereid, pot was koud, mini stukje vlees zwom in een beetje bouillon zonder kruiden of iets. Pruimen en abricozen waren koud en de amandelen werden gewoon vergeten en pas gebracht toen we al klaar waren met de melding je kan dat zo ook eten. NOOOT MEER EN ZEKER GEEN MAROKAANSE KEUKEN restaurant was ook niet proper.

Timmy
Beoordeeld op: 26/12/2018
Timmy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ondanks onze reservatie werd ons bij aankomst...

Ondanks onze reservatie werd ons bij aankomst droogweg gemeld dat het restaurant gesloten was. Toen ik vroeg waarom men ons dan niet verwittigd had, zei de eigenaar doodleuk dat zijn zoon dat dan nagelaten had. Geen excuses, enkel nog de mededeling dat we morgen maar moesten terugkomen. Ongeacht welke achterliggende redenen voor de sluiting vonden wij dit erg respectloos en keren wij hier nooit meer terug.

melanie h.
Beoordeeld op: 24/12/2018
melanie h. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Onthaal was heel goed, we kregen daddels met...

Onthaal was heel goed, we kregen daddels met munt thé. Maar het hoofdgerecht was echt niet oke! Na 2uren wachten, keregen wij ons eten. Voor mij zijn hun couscous of tajine echt niet marrocaans.. Mijn coucous was precies een bouillon zonder specerijen niks. Was de eerste keer dat ik ging en zal ook de laatste zijn.

datum score