Beoordelingen van Medina

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
placeholder
Katty
Beoordeeld op: 08/01/2019

Slechtste ervaring ooit

Nog nooit zo een slechte tajine gegeten Wordt niet in de tajine bereid, pot was koud, mini stukje vlees zwom in een beetje bouillon zonder kruiden of iets. Pruimen en abricozen waren koud en de amandelen werden gewoon vergeten en pas gebracht toen we al klaar waren met de melding je kan dat zo ook eten. NOOOT MEER EN ZEKER GEEN MAROKAANSE KEUKEN restaurant was ook niet proper.

Timmy
Beoordeeld op: 26/12/2018
Timmy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ondanks onze reservatie werd ons bij aankomst...

Ondanks onze reservatie werd ons bij aankomst droogweg gemeld dat het restaurant gesloten was. Toen ik vroeg waarom men ons dan niet verwittigd had, zei de eigenaar doodleuk dat zijn zoon dat dan nagelaten had. Geen excuses, enkel nog de mededeling dat we morgen maar moesten terugkomen. Ongeacht welke achterliggende redenen voor de sluiting vonden wij dit erg respectloos en keren wij hier nooit meer terug.

melanie h.
Beoordeeld op: 24/12/2018
melanie h. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Onthaal was heel goed, we kregen daddels met...

Onthaal was heel goed, we kregen daddels met munt thé. Maar het hoofdgerecht was echt niet oke! Na 2uren wachten, keregen wij ons eten. Voor mij zijn hun couscous of tajine echt niet marrocaans.. Mijn coucous was precies een bouillon zonder specerijen niks. Was de eerste keer dat ik ging en zal ook de laatste zijn.

dirk d.
Beoordeeld op: 09/12/2018
dirk d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bij aankomst krijg je onmiddellijk een thee...

Bij aankomst krijg je onmiddellijk een thee met nootjes en dadels aangeboden, de kaart is klein, maar de gerechten zijn heel lekker en authentiek. Een drankkaart is er niet, je krijgt wel zoveel water met citroen en munt als je wil. Perfect voor mij, water is uiteindelijk de beste drank bij een maaltijd. Bij verlaten van de zaak kregen we nog een

Lynn
Beoordeeld op: 14/11/2018
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden met een groep van 10 personen gereser...

We hadden met een groep van 10 personen gereserveerd, het duurde heel lang vooraleer we konden bestellen. De gerechten die op de website staan bleken maar voor de helft op de menukaart in het restaurant te staan. Van de menukaart was de helft niet bestelbaar, voorgerechten of nagerechten ook niet. Drank kan je niet bestellen, je krijgt bij aankomst een theepot met muntthee, voor elk 2 kleine Marrokkaanse glaasjes. Het duurde een eeuwigheid vooraleer het eten op tafel kwam, intussen konden we dus ook geen drank bestellen. Uiteindelijk kwamen er 2 kannen met water op tafel met citroen en munt erin, de glazen waaruit we dronken waren echt ronduit vuil. Het eten op zich was wel ok maar door het feit dat dezelfde meneer tegelijkertijd ober, kok, zaakvoerder en afwasser was, werden de tafels achter ons niet afgeruimd. Daardoor waren er veel fruitvliegjes in het restaurant. Uitbater was op zich wel vriendelijk maar terugkomen doen we zeer zeker niet.

Jasna
Beoordeeld op: 07/11/2018
Jasna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goedkoop en een vriendelijke bedie...

Lekker eten, goedkoop en een vriendelijke bediening! We komen zeker terug om nog eens te komen genieten!

Samuel D.
Beoordeeld op: 06/11/2018
Samuel D. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Uitstekende ontvangst en lekkere tajine!...

Uitstekende ontvangst en lekkere tajine!

Pedro
Beoordeeld op: 28/10/2018
Pedro beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk personeel...

Lekker eten, vriendelijk personeel

Nanou D.
Beoordeeld op: 27/10/2018
Nanou D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit van eten met een super vriendel...

Goede kwaliteit van eten met een super vriendelijke eigenaar. Voor lekker (goedkoop) Marokkaans eten moet je hier zijn!

datum score