Beoordelingen van Bavet Leuven

10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
10 beoordelingen
datum score
Soetkin N.
Beoordeeld op: 06/10/2017
Soetkin N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer vriendelijk en open ontvangst. Opdieners...

Zeer vriendelijk en open ontvangst. Opdieners komen altijd met een lach, onze avond was goed ingezet!

Conny V.
Beoordeeld op: 26/11/2017
Conny V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

heel vriendelijk personeel en lekkere spaghetti...

heel vriendelijk personeel en lekkere spaghetti

Lise E.
Beoordeeld op: 01/12/2017
Lise E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

The people were nice, worked fast and the food...

The people were nice, worked fast and the food was very good.

AVEVE T.
Beoordeeld op: 21/12/2017
AVEVE T. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Fijne sfeer en gezellig interieur. Wij hebben...

Fijne sfeer en gezellig interieur. Wij hebben een heel toffe avond gehad, alles naar wens.

Yanan B.
Beoordeeld op: 21/03/2018
Yanan B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

The service was really great! They explained...

The service was really great! They explained really well the menu. Though it was a shame that you could not split the bill up in cash and credit card.

[anonymous]
Beoordeeld op: 13/05/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super vriendelijk Goede bediening Snelle servic...

Super vriendelijk Goede bediening Snelle service En dit zelf voor een groep van 18 personen!

Lauren W.
Beoordeeld op: 19/07/2018
Lauren W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

They were very helpful, they let us sit outside...

They were very helpful, they let us sit outside even though reservations are normally not taken outside. They dealt with the orders very quickly, even though there were 11 of us. Good food too!

Thomas
Beoordeeld op: 01/10/2018
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke sfeer, frisse en sympathieke bediening,...

Leuke sfeer, frisse en sympathieke bediening, goede muziek. Je kreeg het gevoel of je in een leuke keet in NY zat.

Lore
Beoordeeld op: 26/10/2018
Lore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food and great atmosphere!...

Great food and great atmosphere!

datum score