Beoordelingen van De Troubadour

631 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
631 beoordelingen
datum score
Rao
Beoordeeld op: 27/09/2022
Rao beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

The menu had good options. The food was great....

The menu had good options. The food was great. The main point is, we were taken care really well by staff.

Ingrid
Beoordeeld op: 26/09/2022
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij komen regelmatig etenen vonden het altijd...

Wij komen regelmatig etenen vonden het altijd lekker. De laatste keer was het vispannetje niet smakelijk en verbrand. De presentatie van de Argentijnse steak a la plancha leek precies een klompje vlees dat op een plank gegooid was. Zelfs geen extra bordje voor de fritten .

Veshchikov
Beoordeeld op: 20/09/2022
Veshchikov beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

I had mussels, they were very good....

I had mussels, they were very good.

danny
Beoordeeld op: 19/09/2022
danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Good service and delicious food....

Good service and delicious food.

Stefan
Beoordeeld op: 19/09/2022
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service Personeel zeer attent Heel lekker...

Goede service Personeel zeer attent Heel lekker eten

Sylvia
Beoordeeld op: 18/09/2022
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was lekker,vlotte bediening en een speciale...

Het was lekker,vlotte bediening en een specialeke gedaan voor onze jarige dochter! Echt tof!

Carine
Beoordeeld op: 12/09/2022
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en heel lekker eten...

Vriendelijke bediening en heel lekker eten en gezellig zitten. Prijs kwaliteit zijn TOP !

ronny
Beoordeeld op: 12/09/2022
ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en goede service...

Lekker eten en goede service

Paul
Beoordeeld op: 11/09/2022
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik had een tafel voor 5 gereserveerd tegen...

Ik had een tafel voor 5 gereserveerd tegen 20:00 uur. Wij waren stipt op tijd. De obers zagen ons wel aan de ingang maar het duurde zeker 5 minuten vooraleer iemand kwam vragen wie ik was. Hij vroeg even te wachten en weer 5 minuten later kwam iemand anders vragen of we 20 minuten later konden terugkeren. Er was geen tafel beschikbaar. Bij onze tweede aannmelding, na 20 minuten, hebben wij opnieuw 5 minuten staan wachten aan de ingang. De obers zagen ons wel maar negeerden ons eerst. Uiteindelijk werden we naar een tafel geleid en daar moesten we weer staande wachten omdat ze nog afgeruimde en opnieuw gedekt moest worden. Ik heb er alle begrip voor als het druk is. Maar negeer uw klanten niet en geef ze het gevoel dat ze welkom zijn. Nadien was de bediening wel ok (met de nodige fouten)en het eten was in orde. Ik weet niet of ik opnieuw zou reserveren in De Troubadour.

victor
Beoordeeld op: 11/09/2022
victor beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Reservatie maar bij aankomst op het aangegeven...

Reservatie maar bij aankomst op het aangegeven uur geen tafel. Kwartiertje staan ronddraaien en ja hoor daar was de tafel. Beetje geimproviseer (steakmes bij vis, geen linnen servetten zoals we gewoon zijn maar papier). Het anders rustige restaurant was nu een gejoel van kinderen. Waarschijnlijk zal Leuven kermis wel aan de basis liggen. Kwaliteit eten nog altijd zeer goed dus valt niet over te zeggen. Maar niet het adres voor een rustig gezellig dineetje tijdens Leuven Kermis..

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan