Beoordelingen van De Troubadour

48 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
48 beoordelingen
datum score
Roland D.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Roland D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij kunnen niets zeggen wat tegenviel goede...

Wij kunnen niets zeggen wat tegenviel goede ontvangsten heel goede dienst zeker voor herhaling vatbaar Groetjes En nog eens bedankt De wolfkes

stephan s.
Beoordeeld op: 12/04/2019
stephan s. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten kwam veel te snel achter elkaar aan ho...

Het eten kwam veel te snel achter elkaar aan hoofdgerecht was niet warm en het dessert was zeer povertjes en ook koud het was een flensje ............. kijk als men mee doet aan vakantie veilingen is het de bedoeling om het restaurant te leren kennen en te promoten geef de klanten dan ook dezelfde indruk als dat men gewoon komt eten dat was hier niet het geval men wou ons zo snel mogelijk buiten die indruk hadden wij mvg stephan

José L.
Beoordeeld op: 08/04/2019
José L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kennen het restaurant reeds lang, kennen...

We kennen het restaurant reeds lang, kennen de kaart, - en de wijnen.Verder vinden we graag de bekende gezichten terug van de ganse ploeg,-ook de nieuwe gezichten. De menu-mogelijkheden blijven overigens variëren. Gewoon prachtig om hier gezellig te tafelen. Eén van de mooie hoeken van Leuven! Bravo!

Koen F.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Koen F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ongedwongen sfeer Vriendelijke bediening en...

Ongedwongen sfeer Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten Goede kwaliteit prijsverhouding

Roberta
Beoordeeld op: 31/03/2019
Roberta beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Service 100%...

Service 100%

Yves
Beoordeeld op: 24/03/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service met zeer lekker eten!...

Vlotte service met zeer lekker eten!

Lief D.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Lief D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten, goede service....

Lekker gegeten, goede service.

Nicole D.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Nicole D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heel klantvriendelijk !!! Fout gemaakt met...

Heel klantvriendelijk !!! Fout gemaakt met gewonnen vakantieveiling en de chef heeft 3 kwartier bezig geweest om het in orde te krijgen !!De aangeboden menu was ook superlekker !!Vriendelijk personeel en aangenaam om te vertoeven. Ga zeker nog terug komen !

samie
Beoordeeld op: 12/03/2019
samie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Service en kwaliteit van het eten is er altijd...

Service en kwaliteit van het eten is er altijd goed.

An
Beoordeeld op: 08/03/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreide kaart, lekker en verzorgd, ZEER...

Uitgebreide kaart, lekker en verzorgd, ZEER goede en vlotte bediening, charme-restaurant.

datum score