Beoordelingen van Palmyra Restaurant

289 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
289 beoordelingen
datum score
Willem
Beoordeeld op: 28/09/2022
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

On Monday we had dinner with our family to...

On Monday we had dinner with our family to celebrate me and my brothers' birthday. Upon asking how we should order the food - everyone their own plate or shared - the very kind and friendly waiter said he'd make a suggestion. He proceeded to ask if anyone was veg(etari)an, after which he ordered a delicious mix of starters and then a very tasty main dish as well. I loved the different hummous varieties and the mixed grill with the bread! An absolute recommendation!

Pieter
Beoordeeld op: 27/09/2022
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Online booking system is very convenient. Tradi...

Online booking system is very convenient. Traditional Syrian/Lebanese food with good hummus. We had mixed grill, good taste, very soft chicken. Very friendly and fast serving. We will go again!

Marjan
Beoordeeld op: 22/09/2022
Marjan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great service. Nice to hear that the allergy...

Great service. Nice to hear that the allergy remark in the reservation message was passed on to the kitchen. Beautiful setting, great food

Jan
Beoordeeld op: 19/09/2022
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer warme, vriendelijke ontvangst. Lekker,...

Zeer warme, vriendelijke ontvangst. Lekker, gezond en gevarieerd.

Linda
Beoordeeld op: 09/09/2022

Zeer lekker eten!...

Zeer lekker eten!

monica
Beoordeeld op: 07/09/2022
monica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten, vlotte service, vriendelijk,...

Super lekker eten, vlotte service, vriendelijk, toffe zetels.

Gert
Beoordeeld op: 02/09/2022

Perfect food, friendly service...

Perfect food, friendly service

Roland
Beoordeeld op: 30/08/2022
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker ; vlotte bediening . een ervaring...

Zeer lekker ; vlotte bediening . een ervaring

Reinier
Beoordeeld op: 29/08/2022
Reinier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Excellent food....

Excellent food.

Thomas
Beoordeeld op: 28/08/2022
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk, snelle bediening, gezellige sfeer....

Vriendelijk, snelle bediening, gezellige sfeer.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan