Beoordelingen van Palmyra Restaurant

161 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
161 beoordelingen
datum score
Melissa
Beoordeeld op: 16/10/2021
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Great food!...

Great food!

Inge
Beoordeeld op: 14/10/2021
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Very friendly staff, happy to help with your...

Very friendly staff, happy to help with your choice of mezze. Nice atmosphere in the restaurant, although a little loud when the place is full.

Liesbeth
Beoordeeld op: 11/10/2021

Lekker eten voor een goede prijs....

Lekker eten voor een goede prijs.

Nidia
Beoordeeld op: 10/10/2021
Nidia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

The service was great. Dishes # 14 and 22 were...

The service was great. Dishes # 14 and 22 were my favorite.

Monique
Beoordeeld op: 08/10/2021
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten en veel variatie in het...

Heel lekker gegeten en veel variatie in het menu. We kregen ook een handige tip om foodsharing te overwegen, wat we ook gedaan hebben

Anne
Beoordeeld op: 07/10/2021
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

The food was amazing!...

The food was amazing!

Chloe
Beoordeeld op: 07/10/2021

The service was quick and the food was really...

The service was quick and the food was really delicious. It is a place I love going to and ordering from (their delivery is also on point).

Elien
Beoordeeld op: 06/10/2021
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Delicious food and very kind staff!...

Delicious food and very kind staff!

Ann
Beoordeeld op: 03/10/2021
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tasteful dishes. Nice variety of dishes around...

Tasteful dishes. Nice variety of dishes around 5-6 euros, which allows you to try out 2, 3 or 4 of them.

Anne Lise
Beoordeeld op: 28/09/2021
Anne Lise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We liked the food. Good price quality ratio....

We liked the food. Good price quality ratio. We however have one remark: please provide serving spoons. It would be easier and more hygienic when sharing dishes.

datum score