Beoordelingen van Barba

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
15 beoordelingen
datum score
Isabelle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijk persoon, heel leuke sfeer. Goe...

Zeer vriendelijk persoon, heel leuke sfeer. Goeie vibe. Prachtige bordjes en heel wisselende smaken. Top!

PHILIP
Beoordeeld op: 09/10/2019
PHILIP beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De verhouding prijs/kwaliteit zit goed . Vriend...

De verhouding prijs/kwaliteit zit goed . Vriendelijke , professionele bediening . Kleine bemerking : Wat lang wachten na het opnemen van de bestelling .

Sylvia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prima bediening en heerlijk eten,...

Prima bediening en heerlijk eten,

Dirk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker en origineel menu...

Zeer lekker en origineel menu

Tanja
Beoordeeld op: 05/10/2019
Tanja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige ruimte, heerlijk eten en vriendelijke...

Gezellige ruimte, heerlijk eten en vriendelijke bediening

Wim
Beoordeeld op: 05/10/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Om te ontdekken. Top lunchmenu in mooi kader...

Om te ontdekken. Top lunchmenu in mooi kader en vlotte bediening. En chef die graag de feedback van zijn klanten hoort! Like it!

Eric
Beoordeeld op: 05/10/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs / kwaliteit en sfeer zijn top...

Prijs / kwaliteit en sfeer zijn top

Wim
Beoordeeld op: 05/10/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verfijnd eten. Vriendelijke bediening. Aanvaard...

Verfijnd eten. Vriendelijke bediening. Aanvaardbare prijs. Tafeltjes wat te dicht bij elkaar.

Robert
Beoordeeld op: 05/10/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd verrassend lekker met perfecte bediening...

Altijd verrassend lekker met perfecte bediening.

placeholder
Nicole
Beoordeeld op: 04/10/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekkere hapjes bij de aperitief...en de...

Heel lekkere hapjes bij de aperitief...en de overige gerechten waren even smaakvol! Vriendelijk personeel! Aanrader!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in