Beoordelingen van Barba

49 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
49 beoordelingen
datum score
Laura
Beoordeeld op: 17/11/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aanrader: Goede bediening, prijs/kwaliteit...

Aanrader: Goede bediening, prijs/kwaliteit zeer goed, gezellige setting. Zeer fijn dat de chef-kok op het einde van de avond een praatje komt maken, op een heel ongedwongen manier. Wij hebben van onze avond genoten!

Carine
Beoordeeld op: 17/11/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerste bezoek voor ons, het interieur straalt...

Eerste bezoek voor ons, het interieur straalt warmte uit. Tof gesprek gehad met de chef, een integer en open man. Eten: gewoonweg overheerlijk, smaken die perfect samengaan! Wij gaan zeker nog eens langs!!

Tamara
Beoordeeld op: 17/11/2019
Tamara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en verfijn eten, prijs-kwaliteit...

Heel lekker en verfijn eten, prijs-kwaliteit boven verwachting en heel vriendelijk personeel en eigenaars.

Tom
Beoordeeld op: 17/11/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De vierg...

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De viergangen-menu was heel lekker, verrassend en verzorgd. Professionele en vriendelijke bediening.

Peter
Beoordeeld op: 16/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Lunch was top. En het dessert om van te smullen...

Lunch was top. En het dessert om van te smullen. Ook een zeer sympathieke bediening!

Hilde
Beoordeeld op: 15/11/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekkere gerechten, mooie presentatie...

Super lekkere gerechten, mooie presentatie en héél vriendelijke bediening. Een perfecte avond!

michel
Beoordeeld op: 15/11/2019
michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De ontvangst en het eten waren zoals altijd...

De ontvangst en het eten waren zoals altijd uitstekend. Uit eten gaan moet gezellig zijn en in de kou zitten is alles behalve gezellig. Ik weet dat dit op veel plaatsen zo is en meestal srappen we dan op. Uit respect zijn we gebleven maar wij hebben ons voorgenomen pas terug te keren na de winter. Spijtig. Michel Maleux

Ilse
Beoordeeld op: 15/11/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Van begin tot einde super...

Heel lekker gegeten. Van begin tot einde super ! Vriendelijke bediening. Chef komt nog aan tafel om te vragen hoe het geweest. Gaan nog zeker terug

Guido
Beoordeeld op: 15/11/2019

Uitstekende kwaliteit en presentatie voor een...

Uitstekende kwaliteit en presentatie voor een vriendelijke prijs

Paulette
Beoordeeld op: 09/11/2019
Paulette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten, vriendelijke bediening. minpunt:...

lekker eten, vriendelijke bediening. minpunt: zeer lawaaierige buren-tafel

datum score