Beoordelingen van Meating Room

73 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
73 beoordelingen
datum score
Stijn
Beoordeeld op: 15/02/2020
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker en de bediening was...

Het eten was zeer lekker en de bediening was top.

Cathy
Beoordeeld op: 15/02/2020
Cathy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker...

Super lekker

Charlotte
Beoordeeld op: 14/02/2020
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker en verzorgd eten. Echt top niks...

Zeer lekker en verzorgd eten. Echt top niks op aan te merken. Tafels van 2 personen stonden nogal dicht tegen elkaar. Kon gesprek van buren meeluisteren.

Hans
Beoordeeld op: 14/02/2020
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

goede en vriendelijke service, correcte prijs,...

goede en vriendelijke service, correcte prijs, heel lekker vlees!

Renaud
Beoordeeld op: 09/02/2020
Renaud beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eerlijke Angus beef met gebakken champignons......

Eerlijke Angus beef met gebakken champignons...goeie wijn. Leuke kader en vriendelijke bediening. What else ?

Bart
Beoordeeld op: 08/02/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

goed ontvangen - lekker gegeten - goede prijs/k...

goed ontvangen - lekker gegeten - goede prijs/kwaliteit - wij zijn fan !

Daniel
Beoordeeld op: 30/01/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

omdat dit een resto is waar ik elke keer opnieu...

omdat dit een resto is waar ik elke keer opnieuw naar uitkijk om te gaan dineren. perfect vleeskwaliteit, top kennis van personeel over hun bereidingen en vriendelijk. elke keer opnieuw een top belevenis !

Inge
Beoordeeld op: 26/01/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was perfect!...

Alles was perfect!

Piet
Beoordeeld op: 26/01/2020
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten; snelle en vriendelijke bediening;...

lekker eten; snelle en vriendelijke bediening; comfortabele stoelen

Marc
Beoordeeld op: 25/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De ontvangst en de dienst waren ondermaats....

De ontvangst en de dienst waren ondermaats. De zachte peperroomsaus, die we bij ons vlees bestelden, smaakte naar tandpasta

datum score