Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Alle middagen, Zondagavond
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Maarten
Beoordeeld op: 06/12/2017
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Onbeschofte pizza-bakker, laatste keer voor mij

Op aanraden van een vriend hier pizza gaan halen. Pizza via telefoon besteld, ging over 30min klaar zijn. Was net op tijd daar en toen ik na 20min wachten beleefd vroeg of ze mij niet vergeten waren, kreeg ik het ene verwijt na het andere van de pizza-bakker: dat ik niet alleen ben op de wereld, dat een half uur voor hem ook 50min kan zijn, dat ik beter naar de pizza hut ga als ik niet zo lang wil wachten,... Bij het naar buiten gaan gooide hij mij nog een verwijt toe, dat ik niet goed hoorde, maar zag wel direct zijn hand omhoog gaan voor excuses. Ik had hem niet goed verstaan, maar toen ik hem vroeg wat hij zei, durfde hij het zelfs niet meer herhalen en zei "tot ziens". Enorm schijnheilig, dat hij tenminste de ballen aan zijn lijf had om te herhalen wat hij zei, maar was ineens een pussy geworden. Wil je uitgemaakt worden, ga dan vooral naar deze pizzeria!

Frans
Beoordeeld op: onbekend
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mon coin italien préféré à Louvain

La Vechia Napoli est une des meilleures pizzerias à Louvain. En premier lieu, la qualité de la table est vraiment exceptionnelle avec des pizzas bien cuites et des ingrédients de haute qualité qui arrivent directement de l’Italie. Le propriétaire est aussi le chef de la pizzeria, qui vous accueillera en cuisinant en même temps (tout est préparé devant vous !) et en quelques minutes, vous serez bien assis à votre table, prêts à gouter ses spécialités. À ce propos, rappelez-vous de réserver à l'avance votre table car le restaurant est très fréquenté… et souvent il n’y a plus de place à la dernière minute ! Le cadre est très intime et agréable, et la décoration vous rappelle que vous êtes dans une pizzeria italienne et que le propriétaire adore sa ville d’origine (Naples). On y est allé beaucoup de fois, et notre expérience a toujours été 100% positive !!!

francesca
Beoordeeld op: onbekend

als je wil weten hoe italiaanse pizza smaakt,...

als je wil weten hoe italiaanse pizza smaakt, probeer maar deze pizzeria. heel lekker, heel echt! een aanrader!

God
Beoordeeld op: onbekend

Marco is indeed the best. Het is een sympathie...

Marco is indeed the best. Het is een sympathieke kerel die zijn hart en ziel in zijn pizza's steekt.

Carl
Beoordeeld op: onbekend

Marco is fantastisch en zijn pizza's zijn dat...

Marco is fantastisch en zijn pizza's zijn dat nog meer... Het kader kan iets gezelliger, maar dat maken de vriendelijke service en de overheerlijke pizza's meer dan goed! Ik kan de Pizza Maffia warm aanbevelen. Voor een pizza is er nog maar een adres voor mij: La Vecchia Napoli!

Karl
Beoordeeld op: onbekend

Beste pizza van Leuven. Zeer leuk kader, en...

Beste pizza van Leuven. Zeer leuk kader, en zeer goede sfeer. Prijs/kwaliteit 100% top. Houden zo....

Pieterjan
Beoordeeld op: onbekend

Beste pizza's van Leuven, dit etablissement...

Beste pizza's van Leuven, dit etablissement steekt qua kwaliteit van pizza's er met kop en schouders boven uit, service is degelijk.

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

De beste pizza's van leuven!!!...

De beste pizza's van leuven!!!

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Lekkere pizzas. Inrichting is simpel maar afdoe...

Lekkere pizzas. Inrichting is simpel maar afdoende, service is vriendelijk. Lekkere pizzas en heel veel keuze, ook voor vegetariërs (!). Voorgerechtje (brood met een soort pesto-dip) en espressootje achteraf zijn van het huis. Alles is netjes en verzorgd. Dit is voor mij zoals een kleine pizzeria moet zijn: modern maar niet trendy, traditioneel maar niet oubollig, waar voor je geld en je gaat buiten met het gevoel dat je er toch heel binnenkort NOG eens naartoe wil.

Alle beoordelingen van dit restaurant