Beoordelingen van De Lange Trappen

113 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
113 beoordelingen
datum score
HildeBuelens
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/04/2017
Hildebeveelt dit restaurant aan voor:

gezellig, informeel, dik in orde...

gezellig, informeel, dik in orde

sonjade vreese
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 19/03/2017
sonjabeveelt dit restaurant aan voor:

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofd...

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert . Waren enkele kleine probleempjes, niet warm genoeg of niet perfect gebakken vlees, maar dat werd onmiddelijk opgelost en voor het ongemak kreeg de groep een kortingbonnetje voor een volgend bezoek ....

NicoleWairy
1 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 18/02/2017
Nicolebeveelt dit restaurant aan voor:

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt:...

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt: 21 euro voor (lekkere) soep, hoofdschotel, nagerecht en koffie!!!

eddy m.
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 04/02/2017
eddy m.beveelt dit restaurant aan voor:

zeer snelle bediening en eten is fantastisch...

zeer snelle bediening en eten is fantastisch

HildeDebecker
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/01/2017
Hildebeveelt dit restaurant aan voor:

Prijs kwaliteit in orde. Mooie zaak in centrum...

Prijs kwaliteit in orde. Mooie zaak in centrum Leuven

Dhaese R.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 07/01/2017

Omdat we komen eten zijn met een bon uit Flair,...

Omdat we komen eten zijn met een bon uit Flair, en het verraste ons dat we zo lekker gegeten hebben (pasta met een ragout van everzwijn)

anita v.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 01/01/2017
anita v.beveelt dit restaurant aan voor:

gewoon gezellig...

gewoon gezellig

Laura V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 22/11/2016

Ondanks dat op de site staat dat het maandag...

Ondanks dat op de site staat dat het maandag van 10-23u open is en we een bevestiging hadden van onze reservatie op maandag 21 november, kwamen we 's avonds aan een zaak die donker was en waar een briefje hing 'maandag sluitingsdag'. Hierna zijn we verschillende restaurants afgegaan die allemaal volzet waren om dan uiteindelijk nog ergens terecht te kunnen. We betreuren ten zeerste dat zo iets kon gebeuren.

Yukiko Y.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 04/11/2016

The staffs were very kind and the food was...

The staffs were very kind and the food was also good. It was quit nice because they accepted we each paid for our own dinners although we were a big group. We are very sure that we'll use again this restaurant for next party or meeting.

datum score