Beoordelingen van De Lange Trappen

58 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.2
58 beoordelingen
datum score
Patrick D.
Datum restaurantbezoek: 15/04/2018

De zaak bleek niet geopend!...

De zaak bleek niet geopend!

Veronik F.
Datum restaurantbezoek: 02/04/2018
Veronik F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

OMDAT ER AAN DE DEUR EEN PAPIER HING DAT ZE...

OMDAT ER AAN DE DEUR EEN PAPIER HING DAT ZE GESLOTEN ZIJN!!! WE ZOCHTEN DUS EEN ANDERE EETGELEGENHEID! VREEMD ALS IK VIA WEB RESERVEER EN BEVESTIGING KRIJG!!!

inge
Datum restaurantbezoek: 07/03/2018

Het was gesloten (jaarlijks verlof) Ik ben...

Het was gesloten (jaarlijks verlof) Ik ben daarvan niet op de hoogte gebracht

Suzy V.
Datum restaurantbezoek: 15/01/2018
Suzy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten voor redelijke prijs....

Lekker gegeten voor redelijke prijs.

Arne V.
Datum restaurantbezoek: 04/11/2017
Arne V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

aangename plaats om zitten en goed en genoeg...

aangename plaats om zitten en goed en genoeg eten aan een zeer degelijke prijs.

Robin
Datum restaurantbezoek: 14/05/2017
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, heel goede prijs-kwaliteit,...

Heel lekker eten, heel goede prijs-kwaliteit, rijkelijk gevulde schotels en heel vriendelijke service.

Hilde
Datum restaurantbezoek: 18/04/2017
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, informeel, dik in orde...

gezellig, informeel, dik in orde

sonja
Datum restaurantbezoek: 19/03/2017
sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofd...

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert . Waren enkele kleine probleempjes, niet warm genoeg of niet perfect gebakken vlees, maar dat werd onmiddelijk opgelost en voor het ongemak kreeg de groep een kortingbonnetje voor een volgend bezoek ....

Nicole
Datum restaurantbezoek: 18/02/2017
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt:...

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt: 21 euro voor (lekkere) soep, hoofdschotel, nagerecht en koffie!!!

eddy m.
Datum restaurantbezoek: 04/02/2017
eddy m. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer snelle bediening en eten is fantastisch...

zeer snelle bediening en eten is fantastisch

datum score