Beoordelingen van De Lange Trappen

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.4
53 beoordelingen
datum score
RobinVan De Walle
Robinbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 14/05/2017

Heel lekker eten, heel goede prijs-kwaliteit,...

Heel lekker eten, heel goede prijs-kwaliteit, rijkelijk gevulde schotels en heel vriendelijke service.

HildeBuelens
Hildebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/04/2017

gezellig, informeel, dik in orde...

gezellig, informeel, dik in orde

sonjade vreese
sonjabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/03/2017

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofd...

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert . Waren enkele kleine probleempjes, niet warm genoeg of niet perfect gebakken vlees, maar dat werd onmiddelijk opgelost en voor het ongemak kreeg de groep een kortingbonnetje voor een volgend bezoek ....

NicoleLemaitre
Nicolebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/02/2017

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt:...

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt: 21 euro voor (lekkere) soep, hoofdschotel, nagerecht en koffie!!!

eddy m.
eddy m.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 04/02/2017

zeer snelle bediening en eten is fantastisch...

zeer snelle bediening en eten is fantastisch

HildeDebecker
Hildebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/01/2017

Prijs kwaliteit in orde. Mooie zaak in centrum...

Prijs kwaliteit in orde. Mooie zaak in centrum Leuven

Dhaese R.
Beoordeeld op 07/01/2017

Omdat we komen eten zijn met een bon uit Flair,...

Omdat we komen eten zijn met een bon uit Flair, en het verraste ons dat we zo lekker gegeten hebben (pasta met een ragout van everzwijn)

anita v.
anita v.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 01/01/2017

gewoon gezellig...

gewoon gezellig

Laura V.
Beoordeeld op 22/11/2016

Ondanks dat op de site staat dat het maandag...

Ondanks dat op de site staat dat het maandag van 10-23u open is en we een bevestiging hadden van onze reservatie op maandag 21 november, kwamen we 's avonds aan een zaak die donker was en waar een briefje hing 'maandag sluitingsdag'. Hierna zijn we verschillende restaurants afgegaan die allemaal volzet waren om dan uiteindelijk nog ergens terecht te kunnen. We betreuren ten zeerste dat zo iets kon gebeuren.

datum score