Beoordelingen van Domus

185 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
185 beoordelingen
datum score
Ben
Beoordeeld op: 20/03/2020
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

leuke sfeer en lekker eten

Aangename sfeer en vlotte bedienig. Eten was simpel en heerlijk. Zeker een aanrader!

placeholder
Thierry
Beoordeeld op: 09/03/2020
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, ruim voldoende porties, aangename...

lekker eten, ruim voldoende porties, aangename omgeving. vlotte reservatie

Hans
Beoordeeld op: 29/02/2020
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker traditioneel gegeten in ongedwongen...

Lekker traditioneel gegeten in ongedwongen sfeer. Mooie locatie. De bediening moest hard werken en hadden iets meer drank aan kunnen bieden. Maar verder een aanrader.

Kyara
Beoordeeld op: 29/02/2020
Kyara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personeel was helemaal niet vriendelijk!...

Personeel was helemaal niet vriendelijk!

Luc
Beoordeeld op: 24/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Gedienstig en vriendelijk...

Vlotte bediening. Gedienstig en vriendelijk personeel Prijs kwaliteit. Lekker en verzorgd eten en zeker ruime voldoende porties.

Willy
Beoordeeld op: 24/02/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles wat een brasserie te bieden heeft :vriend...

Alles wat een brasserie te bieden heeft :vriendelijke service,lekker bier en eten,veel volk,gezellige sfeer.

Michelle
Beoordeeld op: 22/02/2020
Michelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was heel vlot, vriendelijke ober...

De bediening was heel vlot, vriendelijke ober en lekker eten. We gaan zeker terug.

Helmie
Beoordeeld op: 30/01/2020
Helmie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Een gezellig restaurant met goede keuze en...

Een gezellig restaurant met goede keuze en vriendelijke bediening.Het eten was smakelijk.Wij hebben genoten

Erna
Beoordeeld op: 30/01/2020
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening, voor ieder...

vlotte en vriendelijke bediening, voor ieder wat wils -jong en oud - ruime menukaartkeuze,

Luc
Beoordeeld op: 28/01/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle service, wat gemakkelijk is als je met...

snelle service, wat gemakkelijk is als je met je studenten vlug wat wil gaan eten.

datum score