Beoordelingen van Domus

308 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
308 beoordelingen
datum score
Noël
Beoordeeld op: 14/10/2021
Noël beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden....

Zeer tevreden.

sylvie
Beoordeeld op: 07/10/2021
sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten Vriendelijke en snelle service A...

Lekker gegeten Vriendelijke en snelle service Alleen spijtig dat er de hele tijd kleine zwarte vliegjes op onze tafel zaten en vlogen

Pieter
Beoordeeld op: 04/10/2021
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en het heeft allemaal gesmaakt...

Vlotte bediening en het heeft allemaal gesmaakt!

Iseli
Beoordeeld op: 03/10/2021

Goe...

Goe

Justyna
Beoordeeld op: 30/09/2021
Justyna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

The food and the beer was nice as always, but...

The food and the beer was nice as always, but waiters were a bit tired I'm afraid...

Patrick
Beoordeeld op: 28/09/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Nors en onvriendelijk personeel, lange wachtti...

Nors en onvriendelijk personeel, lange wachttijden ondanks het feit dat er bijna geen klanten waren.

Daniel
Beoordeeld op: 21/09/2021
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Ik had gereserveerd, er was geen plek meer...

Ik had gereserveerd, er was geen plek meer buiten, ik werd welkom geheten en heb lekker gegeten.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 18/09/2021
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ribbetjes besteld en deze waren aangebrand,...

Ribbetjes besteld en deze waren aangebrand, ober op aangesproken en ze hebben geen enkele moeite gedaan om dit op te lossen!

Danny
Beoordeeld op: 13/09/2021
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke, snelle en goede service,...

Supervriendelijke, snelle en goede service, lekker gegeten aan eerlijke prijs Ook de aparte allergenenkaart is top

Alain
Beoordeeld op: 10/09/2021
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Stoofvlees in bier was lekker...

Stoofvlees in bier was lekker

datum score