Beoordelingen van Cafe Komeet

7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
7 beoordelingen
datum score
franuyttebrouk
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 02/02/2017
franbeveelt dit restaurant aan voor:

salade van de chef smaakt mij altijd...

salade van de chef smaakt mij altijd

placeholder
ThomasAllaer
3 Favorieten
23 Beoordelingen

sympathiek

De kans nog niet gehad om effectief ook te eten, maar als ik in de buurt ben spring ik zeker en vast es binnen. Complimenten aan de sympathieke zaakvoerder Antonio.

TimSomers
59 Favorieten
50 Beoordelingen

Gezellige setting, zeker in de zomermaanden....

Gezellige setting, zeker in de zomermaanden. Lekkere tapas, maar nogal veel gefrituurd. Na een paar keer is de lol er wel af vind ik, omdat de kaart van tapas niet lijkt te wijzigen. Goed adresje als je een avondje stappen gaat beginnen.

MARKBARRETTE
3 Favorieten
3 Beoordelingen

Eetcafé de komeet is sinds enkeke maanden weer...

Eetcafé de komeet is sinds enkeke maanden weer terug heropend. Onder een nieuwe eigenaar en een nieuw team wordt er hard gewerkt om deze speciale zaak nog beter te maken dan ze al was . Komeet is elke dag open en je kan er lekkere tappa's en dagschotels eten. Deze designzaak werd vooral bekend om zijn lekker eten aan betaalbare prijzen en zijn jazz en lounge muziek. Sinds de heropening kan je nu ook genieten van sublieme lavazza koffie. Zeker een bezoekje waard !!!!!!

SofieDelvaux
7 Favorieten
1 Beoordeling

Ik ben het absoluut niet eens met de vorige...

Ik ben het absoluut niet eens met de vorige reactie. Ik ga meermaals per week eten en drinken in de Komeet, en daar is een goede reden voor: de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. En de bediening is misschien niet altijd superhartelijk, maar wel correct. Ik vind de Komeet wél een aanrader!

PeterRasters
0 Favorieten
1 Beoordeling

Normally I liked the Komeet. Kitchen was oké...

Normally I liked the Komeet. Kitchen was oké and the price too. Well, I went back there round 4 weeks ago and what a shock. I ordered a soep and some pasta. I told the waiter that the soep is -of course- an entrée. What happened ? He brought the soep together with the pasta. After I told him that this is not oké for me he just took the pasta and put it on the bar. During I ate my soep he was cleaning glasses with a CIGARETTE in his mouth - behind the bar where he put my pasta. I finished my soep and he brought me the pasta which was of course cold. In addition to that he was very unfriendly and didn't see that he made any mistakes..... Komeet ? NEVER AGAIN !!!

datum score