13/20 Gault&Millau
FACULTY CLUB - Cum Laude
FACULTY CLUB - Cum Laude
FACULTY CLUB - Cum Laude
FACULTY CLUB - Cum Laude
FACULTY CLUB - Cum Laude
FACULTY CLUB - Cum Laude
Budget
€€€
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Faculty Club ontvangt haar gasten in een eeuwenoud historisch kader: ofwel in de Infirmerie van het Groot Begijnhof die dateert uit de 13de eeuw, ofwel in het Convent van Chièvres, dat in 1561 werd gebouwd. De keuken is Frans-Belgisch en varieert naargelang de seizoenen. In het hernieuwde Cum Laude met chef Marius Bosmans kunt u van maandagmiddag tot vrijdagavond een heerlijke kaart ontdekken. Bij mooi weer is het dubbel genieten op het mooiste terras van Leuven!

Voor de culinaire omkadering van uw banketten en feesten, zowel op professioneel vlak met collega's of in familiesfeer, kan u ook bij Faculty Club terecht. In de 13de-eeuwse Infirmeriezaal plaatsen we groepen tot 200 personen, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 349 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
349 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Lief
Beoordeeld op: 26/05/2019
Lief beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, mooi gepresenteerd,...

Het eten was heel lekker, mooi gepresenteerd, in een rustige aangename sfeer, met heel beleefd personeel. Echt subliem!

Ilse
Beoordeeld op: 25/05/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Een heel mooi menu met verassende toetsen in...

Een heel mooi menu met verassende toetsen in een prachtig kader

Guido
Beoordeeld op: 23/05/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

een heel kwaliteitsvol dagmenu. Proficiat!...

een heel kwaliteitsvol dagmenu. Proficiat!

Peter
Beoordeeld op: 22/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Degelijke service, en hartelijke mensen!...

Degelijke service, en hartelijke mensen!

Erik
Beoordeeld op: 18/05/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker!...

Super lekker!

Armand C.
Beoordeeld op: 14/05/2019
Armand C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Onthaal - service en kwaliteit van eten en...

Onthaal - service en kwaliteit van eten en drank

Ingrid
Beoordeeld op: 14/05/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super locatie, vriendelijke ontvangst . Wij...

Super locatie, vriendelijke ontvangst . Wij kozen voor het seizoenmenu, mooie presentatie met een speciale toets van kruiden.Dit alles werd gebracht met een professionele service.

placeholder
Eric
Beoordeeld op: 14/05/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alle liefhebbers van een culinaire wandeling...

Alle liefhebbers van een culinaire wandeling kan ik van ganser harte aanraden om hier eens van de creatieve keuken van chef Marius Bosmans te komen genieten! Wij genoten in ieder geval van het seizoensmenu en dat was een absolute topper. Dikke pluim voor het ganse team voor de prima gerechten, uitstekend passende wijnen en stijlvolle attente bediening. Wij keren zeker terug en kunnen dan ook met veel genoegen dit restaurant warm aanbevelen om lekker te tafelen.

placeholder
Jan
Beoordeeld op: 14/05/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie

Uitstekende service. We hebben het aperitief...

Uitstekende service. We hebben het aperitief en de koffie of de knusse zetels buiten genomen. De kwaliteit en inventiviteit van de gerechten is buitengewoon. We eten regelmatig in Michelin ster restaurants, maar dit restaurant is in vele opzichten beter dan vele 2-ster restaurants. Ongeloofelijk lekkere langoustine voorgerecht (2 bereidingen, warm en rauw), fantastische foie gras voor mijn vrouw. Ook de hoofdgerechten waren 'out of this world': Een malse, aromatische parelhoen, de bereiding was uitstekend; ik had een van de beste zeeduivels die ik ooit gegeten heb. Hoewel ik over het algemeen geen dessert persoon ben, heb ik toch erg genoten van de lichtheid van het rabarberdessert met basilicum. Geniaal!!! En goede aandacht voor onze 11 maand oude baby. Kortom, we komen zeker nog veel keren terug!!

Alle beoordelingen van dit restaurant