Beoordelingen van Faculty Club - Cum Laude

462 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
462 beoordelingen
datum score
Gelly
Beoordeeld op: 20/02/2020
Gelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De lunch was zeer lekker: verfijnd van smaak...

De lunch was zeer lekker: verfijnd van smaak en presentatie. Uitstekend advies voor bijhorende wijnkeuze. Bovendien een supervriendelijke bediening, ondanks het feit dat wij een uur te laat waren door problemen bij de NMBS.

Wim
Beoordeeld op: 20/02/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

laat gereserveerd en het kon nog jullie hebben...

laat gereserveerd en het kon nog jullie hebben me gebeld dat er nog een andere reservatie vw ons bedrijf was, met de vraag of het geen dubbbele boeking was . WAS niet jullie hebben spontaan de maitre verwittigd om de twee tafels niet te dicht bij mekaar te zetten service was perfect, had franstalige persoon mee , en de maitre legde alles uit in vlekkeloos frans, werd geapprecieerd door klant zeer lekker gegeten , dat alle wijnen per glas beschikbaar zijn, maakte indruk en is leuk, omdat je dan uit alle soorten kan kiezen chef kok is op het einde komen polsen of we het lekker vonden etc, mijn klant heeft kaartje gevraagd van de zaak omdat hij het kader zeer mooi vond , goede service en heel lekker

Harry
Beoordeeld op: 20/02/2020
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfect eten Mooi kader Perfecte bediening Symp...

Perfect eten Mooi kader Perfecte bediening Sympathieke chef

Thierry V.
Beoordeeld op: 18/02/2020
Thierry V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijke ontvangst en uitsekende service....

vriendelijke ontvangst en uitsekende service. Menu was van zeer hoge kwaliteit. Een aanrader

Sabine
Beoordeeld op: 17/02/2020
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

rustige omgeving, heel fijn eten, excellente...

rustige omgeving, heel fijn eten, excellente keuken. Enig minpunt (hadden we ook reeds ter plaatse gezegd): 1 dienster met sluikse haren voldeed niet, had geen stijl, was niet verzorgd en liet ons niet op ons gemak eten.

Stephan
Beoordeeld op: 16/02/2020
Stephan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prachtig kader, zeer lekker eten, attente bedie...

Prachtig kader, zeer lekker eten, attente bediening (met uitzondering van 1 persoon)

Cassidy
Beoordeeld op: 15/02/2020
Cassidy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Baie dankie vie en sehr sehr lekker eye vie...

Baie dankie vie en sehr sehr lekker eye vie Valentine's Day

Alexander
Beoordeeld op: 15/02/2020
Alexander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Stijl en sfeervol interieur, vriendelijke bedie...

Stijl en sfeervol interieur, vriendelijke bediening, lekker en creatief gemaakte gerechten gegeten en goed gekoelde en smaakvolle Italiaanse Chardonnay gedronken. Daarenboven als Alumni nog een fijn glas champagne aangeboden gekregen. Wij komen zeker terug.

Nadine
Beoordeeld op: 15/02/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

unieke plaats om Valentijn te vieren...

unieke plaats om Valentijn te vieren

Yves
Beoordeeld op: 12/02/2020
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende service en zeer goede kwaliteit!...

Uitstekende service en zeer goede kwaliteit!

datum score