Beoordelingen van Faculty Club - Cum Laude

310 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
310 beoordelingen
datum score
Wilfried
Beoordeeld op: 16/02/2019
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Restaurant is nog altijd even mooi, mét prima...

Restaurant is nog altijd even mooi, mét prima lunch én bediening. Slechts één bedenking: de vermelde dagcode voor de parking klopte niet, wat me nogal overkwam

simon
Beoordeeld op: 15/02/2019
simon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Pracht locatie, parking, vriendelijk onthaal,...

Pracht locatie, parking, vriendelijk onthaal, zeer goede keuken, topwijnen, prima bediening, niet goedkoop maar wel prijs kwaliteit. We komen nog eens

Katleen
Beoordeeld op: 15/02/2019

Menu en bediening waren top, het was af!...

Menu en bediening waren top, het was af!

Peeters P.
Beoordeeld op: 08/02/2019
Peeters P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Het was heel aangenaam om te vertoven,personeel...

Het was heel aangenaam om te vertoven,personeel was vriendelijk,bediening was heel goed,de ober heeft er voor gezorgd dat de menu kon aangepast worden,zeker voor herhaling vatbaar.

Marc
Beoordeeld op: 05/02/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Piekfijne service, ook voor één van mijn gasten...

Piekfijne service, ook voor één van mijn gasten die veganist was!

Jean V.
Beoordeeld op: 31/01/2019
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Very nice experience. Very good food and wines....

Very nice experience. Very good food and wines. Cosy atmosphere. The young chef is an artist; dishes look and taste great.

Joris D.
Beoordeeld op: 29/01/2019
Joris D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Perfecte lunch met vlotte bediening...

Perfecte lunch met vlotte bediening

Hakan E.
Beoordeeld op: 22/01/2019
Hakan E. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hel vriendelijk personeel en heel lekker eten....

Hel vriendelijk personeel en heel lekker eten.

Luca F.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Luca F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top locatie Top bediening Schitterende culinair...

Top locatie Top bediening Schitterende culinaire ervaring!

datum score