Beoordelingen van De Layens

2 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
6.8
2 beoordelingen
datum score
placeholder
Wezz
Beoordeeld op: onbekend

Onvriendelijk, lusteloos

Met een groepje vrienden na de eindejaarscorrida een plaatsje gezocht om ons op te warmen: vragen we een warme cecemel - kortaf - "hebben we niet meer". OK, misschien iets om te eten bv de croque uit 't vuistje dat ook op de kaart staat? "Bedienen we niet". "OK, dan maar 3 cappucino's". Een klein uurtje later , na nog een rondje, willen we nog een laatste consumptie. Er komt op ons gesticuleren minuten lang geen reactie, wat geagiteerd fluit een vriend van me. "Op fluiten reageer ik ni, we zijn trouwens gesloten nu" reageert de norse bedienster. Nou moe, ok dat fluiten (na minuten van gesticuleren dat men wel écht heeft gezien) tot daaraan toe maar dat men sluit terwijl we binnen zitten... Dit + het feit dat we door een levensmoe persoon worden bediend verdient deze review. Ik zet hier geen voet meer binnen, of het zou moeten zijn om eens blokfluit te komen spelen :-)

André
Beoordeeld op: onbekend

Huisvriendelijke en stemmige binnenzitjes...Pan...

Huisvriendelijke en stemmige binnenzitjes...Panoramische buitenzitjes... Waardevolle Brabantse keuken...Bourgondische overlevering... Kiezen uit fijne bereidingen...Smaakvolle dranken... Dit alles met een vriendelijke lach en Leuvense kwinkslag op tafel gezet...Op ieders gezondheid!!!

datum score