Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Christine
Beoordeeld op: 14/02/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk personeel en het eten was...

Heel vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Een echte aanrader

f
Beoordeeld op: onbekend

Niet meer opnieuw

onze eetervaring : kleine porties op je bord , duur (zowel drank als eten) , slechte huiswijn , matige service. Blijkbaar worden vaste klanten veel beter bediend, dit zullen we echter niet worden , we komen er niet meer terug. Het was net of je in een toeristisch afzetrestaurant was terechtgekomen. Spijtig want hadden er meer van verwacht.

An
Beoordeeld op: onbekend

Lekker

Zeer lekker gegeten!!! Aangenaam verrast!

Heidi
Beoordeeld op: onbekend

Authentiek

Het eten in Koutoubiya is authentiek Marokkaans, met een Mediterraanse inslag en toetsen van nouvelle cuisine. De zeescampi's met koriander en citroen waren supervers en lekker afgekruid. De tajina met kefta en tomaten was heel lekker, maar het aangerekende supplement van 6 euro voor couscous vond ik er wat over. Het dessert, baklava met amandelen en honing, was ronduit subliem. Mooi Marokkaans interieur en vriendelijke, warme bediening.

placeholder
Dayna
Beoordeeld op: onbekend

nice

very good moroccan food nice outdoor seating in cozy street friendly and welcome service little bit expensive beautiful mediterranean interior

Guido
Beoordeeld op: onbekend

We hebben hier het laatste jaar toch wel zeker...

We hebben hier het laatste jaar toch wel zeker 10 keer gegeten. Telkens zeer lekker. Recent terug geweest en we moeten zeggen dat het niet meer hetzelfde is. Er is duidelijk een nieuwe filosofie. De value for money is een pak lager geworden. Duidelijk bewust. De drank is plotseling zeer duur geworden. 5,5 Euro voor een Duvel is er toch wel flink over nu. De prijs voor een glaasje zeer basic wijn is ook buiten proportie. Het eten was nog steeds lekker maar de drank is buiten proportie. It's a free world inderdaad, maar dat is ook voor de klant het geval natuurlijk.

Johan
Beoordeeld op: onbekend

De Marokkaanse keuken in Leuven. De bediening...

De Marokkaanse keuken in Leuven. De bediening laat soms een steekje vallen, maar da's overkomelijk. Lekkere Tajines en een open keuken. Aangenaam kader. Ik ga zeker terug.

Kris
Beoordeeld op: onbekend

Een echte topper, van Marokkaanse specialiteite...

Een echte topper, van Marokkaanse specialiteiten tot aangepaste wildschotels, heerlijk eten, vlees perfect gebakken, vriendelijke bediening, gezellig interieur, rijkelijke schotels. De huiswijn kan beter, maar tussen de hogeren wijncategorie zit wel wat goed. Zeker voor groepen leent dit restaurant zich uitstekend vanwege zijn kwaliteit en ruime keuze.

Jean-Michel
Beoordeeld op: onbekend

Les citrons confits, la coriandre, ... toutes...

Les citrons confits, la coriandre, ... toutes les saveurs de l'Orient se retrouvent dans leurs tajines

Alle beoordelingen van dit restaurant