Beoordelingen van De 3 Tonghen

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
21 beoordelingen
datum score
Sebastiaan
Beoordeeld op: 23/05/2019
Sebastiaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Aangenaam kader, vriendelijk personeel, lekkere...

Aangenaam kader, vriendelijk personeel, lekkere gerechten. De prijzen zijn evenwel niet helemaal in verhouding (iets te hoog).

Martine
Beoordeeld op: 19/05/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening.lekkere verfijnde tapas...

Vriendelijke bediening.lekkere verfijnde tapas voor een juiste prijs

Liesbeth
Beoordeeld op: 11/05/2019
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten, de tapas kwamen geleideli...

Super lekker gegeten, de tapas kwamen geleidelijk aan, waardoor je een rustige gezellige avond had

Jean L.
Beoordeeld op: 04/05/2019
Jean L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Great tapas with a great service as well as...

Great tapas with a great service as well as high quality Spanish wine

Christine
Beoordeeld op: 04/05/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening en heel lekker eten...

Vriendelijke bediening en heel lekker eten leuk kader TOP

Patrick
Beoordeeld op: 03/05/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en zeer lekker eten!...

Vriendelijk onthaal en zeer lekker eten!

Carine C.
Beoordeeld op: 12/04/2019
Carine C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Overheerlijke gerechtjes, supervriendelijk...

Overheerlijke gerechtjes, supervriendelijk ontvangen, zeer zeker voor herhaling vatbaar

Sidney S.
Beoordeeld op: 11/04/2019
Sidney S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel was ontzettend vriendelijk en...

Het personeel was ontzettend vriendelijk en de gerechtjes waren overheerlijk!

Anja D.
Beoordeeld op: 11/04/2019
Anja D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, zeer gevarieerd. Gezellig...

Heel lekker eten, zeer gevarieerd. Gezellig en heel vriendelijke, behulpzame bediening. Echt een aanrader!

Sonja
Beoordeeld op: onbekend

Goede service en lekker eten

Afgelopen vrijdag hebben wij als nieuwjaardiner voor ons bedrijf een diner bij De 3 Tonghen gehad. Vooraf hebben we keurig onze menukeuze doorgegeven. De ontvangst was goed, het eten wat lekker en alle gerechten werden keurig achter elkaar aan tafel geserveerd. Zodat iedereen tegelijker tijd kon beginnen aan het diner. Een enorme prestatie van de keuken om voor 40 personen alle gerechten in 1 keer uit te serveren. Personeel was erg ook erg vriendelijk en behulpzaam. 1 gast had geen voorgerecht besteld omdat de persoon later aanwezig zou zijn. uiteindelijk was de persoon eerder aanwezig dan voorzien en er werd keurig als nog een voorgerecht geserveerd. 3 Tonghen team, dank je wel voor het lekkere eten en de goede zorgen.

datum score