Beoordelingen van De Drie Tonghen

125 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
125 beoordelingen
datum score
Katrien
Beoordeeld op: 19/10/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

gezellig restaurant en leuke professionele...

gezellig restaurant en leuke professionele bediening.

Steven
Beoordeeld op: 18/10/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super bediening. Zeer lekker eten. Mooi kader....

Super bediening. Zeer lekker eten. Mooi kader. Gewoon top

Thomas
Beoordeeld op: 18/10/2020
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en enthousiaste bediening....

Heel vriendelijke en enthousiaste bediening. Eten was ook heel erg lekker!

Hilde
Beoordeeld op: 12/10/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben superlekker gegeten in een veilige...

We hebben superlekker gegeten in een veilige "coronaproof" omgeving. De bediening was perfect, de voorgestelde wijn was heerlijk en alle gerechtjes waren op en top!

Stéphanie
Beoordeeld op: 09/10/2020
Stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Great food...

Great food

Geert
Beoordeeld op: 04/10/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De tapas gerechten zijn uitermate lekker, geen...

De tapas gerechten zijn uitermate lekker, geen al te lange wachttijden tussen de gerechten. Vriendelijk en gedienstig personeel. En de Covid maatregelen werden strikt nageleefd. Aanrader!

Cindy
Beoordeeld op: 04/10/2020

Gamba's waren niet vers. Teleurstelling. Er...

Gamba's waren niet vers. Teleurstelling. Er werd naar dessert gevraagd, was volgens een de obers goed en de anderen zei dan dat de keuken dicht was... Het had leuk geweest om ons te verwittigen. Had er meer van verwacht.

Lies
Beoordeeld op: 03/10/2020
Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn super vriendelijk bediend en het eten...

We zijn super vriendelijk bediend en het eten was zeer lekker! Aanrader voor iedereen die graag verschillende aangename verrassing op z'n bord krijgt!

Steven
Beoordeeld op: 29/09/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super kwaliteit en zeer vriendelijke bediening...

Super kwaliteit en zeer vriendelijke bediening , zeer lekker gegeten..

Patricia
Beoordeeld op: 27/09/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker Fijne bediening...

Zeer lekker Fijne bediening

datum score