Beoordelingen van De Drie Tonghen

80 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
80 beoordelingen
datum score
Suryani
Beoordeeld op: 13/03/2020
Suryani beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijk service!...

Lekker eten en vriendelijk service!

Lorenzo
Beoordeeld op: 12/03/2020
Lorenzo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super aangename avond gehad in een gezellig...

Super aangename avond gehad in een gezellig restaurant met super vriendelijke bediening!

Berges
Beoordeeld op: 08/03/2020
Berges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was super lekker....

Het eten was super lekker.

Kim
Beoordeeld op: 29/02/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker. Vriendelijke bediening. Mooi inter...

Zeer lekker. Vriendelijke bediening. Mooi interieur. Leuk concept!

Diane
Beoordeeld op: 28/02/2020
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De dame die ons bediende was bijzonder vriendel...

De dame die ons bediende was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De gerechten waren verrassend lekker. Dit vraagt om herhaling.

Ann
Beoordeeld op: 27/02/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Heel lekker gegeten. Ons gezelschap telde 1...

Heel lekker gegeten. Ons gezelschap telde 1 vegetariër. Voor elk gerechtje werd er een vegetarisch alternatief voorzien: heel attent. Bediening en sfeer waren super ! We komen zeker nog eens terug !

Martine
Beoordeeld op: 24/02/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig , super vriendelijk en heerlijk eten ....

Gezellig , super vriendelijk en heerlijk eten .

Geert
Beoordeeld op: 19/02/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles verliep heel vlotjes...

Alles verliep heel vlotjes

Johan
Beoordeeld op: 12/02/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De perfecte ontvangst en begeleiding door de...

De perfecte ontvangst en begeleiding door de gastvrouw doorheen de suggestie kaart. Zij gaf ons het advies van niet teveel te bestellen van bij de start, het is steeds mogelijk om bij te bestellen! De suggestie kaart was zeer verrassend met ontzettend lekkere tapas waardoor het moeilijk kiezen was, je zou ze allemaal willen proeven, dus een uitstekende reden om snel terug te keren.

Tijl W.
Beoordeeld op: 13/01/2020
Tijl W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Je kon zelf kiezen met welke snelheid de tapas...

Je kon zelf kiezen met welke snelheid de tapas en/of dessert gepresenteerd werd. Zeer vriendelijk!

datum score