Beoordelingen van Brasserie Oud Leuven

27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
27 beoordelingen
datum score
Anoek
Beoordeeld op: 10/10/2019
Anoek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten!...

Lekker gegeten!

Emma
Beoordeeld op: 15/09/2019
Emma beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en...

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en heel lekker eten

Katrijn
Beoordeeld op: 23/08/2019
Katrijn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendel...

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendelijke bediening!

Nancy
Beoordeeld op: 28/06/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tafel aan het raam gevraagd en gekregen. Zeer...

Tafel aan het raam gevraagd en gekregen. Zeer vriendelijk personeel en lekker gegeten. Makkelijke ligging. Jammer van de beperkte wijnkaart.

Johan
Beoordeeld op: 11/05/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten....

vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten.

Sandra
Beoordeeld op: 05/05/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was er heel lekker en heel vriendelijk...

Het eten was er heel lekker en heel vriendelijke en snelle bediening!

Bart V.
Beoordeeld op: 01/05/2019
Bart V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

origineel interieur , ruime/interessante keuze...

origineel interieur , ruime/interessante keuze , zeer vriendelijke en vlot , zeer goede kwaliteit/prijs , ... aanrader !

leopold
Beoordeeld op: 10/04/2019
leopold beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke ontvangst , eten bij prijs ,...

vriendelijke ontvangst , eten bij prijs ,

kris w.
Beoordeeld op: 03/04/2019
kris w. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

heel goede en vriendelijke service, eten is...

heel goede en vriendelijke service, eten is erg mooi in verhouding prijs-kwaliteit, proper en aangenaam kader reden waarom we er telkens terug naartoe gaan

Anne
Beoordeeld op: 03/03/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening, net of je thuis...

heel vriendelijke bediening, net of je thuis bent, en dat zijn we daar ook!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in