Beoordelingen van Brasserie Oud Leuven

17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
17 beoordelingen
datum score
Anne v.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Anne v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker en vriendelijke uitbaters...

lekker en vriendelijke uitbaters

Ann
Beoordeeld op: 10/02/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goede prijs-kwaliteit - aangename bedienin...

zeer goede prijs-kwaliteit - aangename bediening

Sharon
Beoordeeld op: 18/01/2019
Sharon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren met 10 en iedereen vond het eten...

Wij waren met 10 en iedereen vond het eten even lekker. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!

iris d.
Beoordeeld op: 13/01/2019
iris d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker. Maar wacht nog altijd op mijn...

Eten was lekker. Maar wacht nog altijd op mijn geld dat ik teveel heb betaald

Ronny
Beoordeeld op: 01/01/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezel...

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezellige sfeer, aanrader om het nieuwe jaar te starten.

Anne C.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Anne C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gebakken steak...

Zeer lekker gebakken steak

Rampelbergh
Beoordeeld op: 01/01/2019
Rampelbergh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn dat dit restaurant zijn deuren opent op...

Fijn dat dit restaurant zijn deuren opent op 31 december en de gewone kaart aanbiedt. Goede prijs/kwaliteit van het eten en vriendelijke bediening.

rosamina t.
Beoordeeld op: 01/01/2019
rosamina t. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was het enige restaurant dat we online...

Het was het enige restaurant dat we online open vonden op oudejaarsavond. Gezellige gelegenheid en het eten was zeer lekker! Zeer vriendelijke bediening.

Jos G.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Jos G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Good and pleasant service. Nice atmosphere...

Good and pleasant service. Nice atmosphere and good food.

Bets T.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Bets T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden...

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden als gasten behandeld. Het eten was heerlijk, met zorg bereid. We hadden ruim de tijd om te genieten van het eten. De zaak was sfeervol ingericht. De rekening die we gepresenteerd kregen was prima goede kwaliteit prijs verhouding. Kortom als we weer in Leuven zijn gaan we er weer eten.

datum score