Beoordelingen van Brasserie Oud Leuven

23 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
23 beoordelingen
datum score
placeholder
Christl
Beoordeeld op: onbekend

Moet je eens bezoeken

een aanrader, lekkere mosselen, verse frietjes, zeer vriendelijke toffe bediening !

Francine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Sodexo Lunch Days
Beoordeeld op: 03/06/2017
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening; spijtig genoeg spreekt/...

vriendelijke bediening; spijtig genoeg spreekt/begrijpt niet iedereen Nederlands; goede prijs/kwaliteit.

MICHEL D.
Beoordeeld op: 09/07/2017
MICHEL D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was lekker prijs kwaliteit ok graag beter...

eten was lekker prijs kwaliteit ok graag beter nederlands van de bediening

Chris
Beoordeeld op: 17/04/2018

Aanrader!

Lekker eten, prijs/kwaliteitsverhouding in orde, verzorgd, vriendelijke bediening, hapje vooraf, drankje van het huis, geen haast ... Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parking vlakbij.

Armand S.
Beoordeeld op: 15/07/2018
Armand S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goed eten voor een goede prijs...

goed eten voor een goede prijs

Marcel
Beoordeeld op: 13/10/2018

Wij hadden geboekt en de boeking werd aanvaard....

Wij hadden geboekt en de boeking werd aanvaard. Achteraf werd de boeking geannuleerd omdat een groep van 40 personen met meer mensen zou komen. Wij vinden dit niet zeer deontologisch

Bets T.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Bets T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden...

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden als gasten behandeld. Het eten was heerlijk, met zorg bereid. We hadden ruim de tijd om te genieten van het eten. De zaak was sfeervol ingericht. De rekening die we gepresenteerd kregen was prima goede kwaliteit prijs verhouding. Kortom als we weer in Leuven zijn gaan we er weer eten.

Jos
Beoordeeld op: 01/01/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Good and pleasant service. Nice atmosphere...

Good and pleasant service. Nice atmosphere and good food.

rosamina t.
Beoordeeld op: 01/01/2019
rosamina t. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was het enige restaurant dat we online...

Het was het enige restaurant dat we online open vonden op oudejaarsavond. Gezellige gelegenheid en het eten was zeer lekker! Zeer vriendelijke bediening.

datum score