Beoordelingen van Brasserie Oud Leuven

23 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
23 beoordelingen
datum score
Bart V.
Beoordeeld op: 01/05/2019
Bart V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

origineel interieur , ruime/interessante keuze...

origineel interieur , ruime/interessante keuze , zeer vriendelijke en vlot , zeer goede kwaliteit/prijs , ... aanrader !

Anne
Beoordeeld op: 03/03/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening, net of je thuis...

heel vriendelijke bediening, net of je thuis bent, en dat zijn we daar ook!

Ronny
Beoordeeld op: 01/01/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezel...

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezellige sfeer, aanrader om het nieuwe jaar te starten.

rosamina t.
Beoordeeld op: 01/01/2019
rosamina t. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was het enige restaurant dat we online...

Het was het enige restaurant dat we online open vonden op oudejaarsavond. Gezellige gelegenheid en het eten was zeer lekker! Zeer vriendelijke bediening.

Francine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Sodexo Lunch Days
Beoordeeld op: 03/06/2017
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening; spijtig genoeg spreekt/...

vriendelijke bediening; spijtig genoeg spreekt/begrijpt niet iedereen Nederlands; goede prijs/kwaliteit.

placeholder
Christl
Beoordeeld op: onbekend

Moet je eens bezoeken

een aanrader, lekkere mosselen, verse frietjes, zeer vriendelijke toffe bediening !

Sharon
Beoordeeld op: 18/01/2019
Sharon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren met 10 en iedereen vond het eten...

Wij waren met 10 en iedereen vond het eten even lekker. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bets T.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Bets T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden...

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden als gasten behandeld. Het eten was heerlijk, met zorg bereid. We hadden ruim de tijd om te genieten van het eten. De zaak was sfeervol ingericht. De rekening die we gepresenteerd kregen was prima goede kwaliteit prijs verhouding. Kortom als we weer in Leuven zijn gaan we er weer eten.

Chris
Beoordeeld op: 17/04/2018

Aanrader!

Lekker eten, prijs/kwaliteitsverhouding in orde, verzorgd, vriendelijke bediening, hapje vooraf, drankje van het huis, geen haast ... Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parking vlakbij.

Johan
Beoordeeld op: 11/05/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten....

vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten.

datum score