Beoordelingen van Kokoon

541 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
541 beoordelingen
datum score
leo
Beoordeeld op: 15/07/2019
leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service en zeer lekker eten...

Goede service en zeer lekker eten

Ann
Beoordeeld op: 08/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vriendelijk en lekker...

vriendelijk en lekker

Nicole
Beoordeeld op: 05/07/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Je zit er aangenaam Vriendelijke bediening Fan...

Je zit er aangenaam Vriendelijke bediening Fantastische kok....

Marleen
Beoordeeld op: 01/07/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening was vlot. Mijn gerecht : risotto...

De bediening was vlot. Mijn gerecht : risotto kwam de smaak van truffel weinig door alsook de asperges.

Jo
Beoordeeld op: 23/06/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten voor een heel schappelijke prijs....

Lekker eten voor een heel schappelijke prijs. €59 all in is all in, geen verrassingen en dat is leuk!

Jos
Beoordeeld op: 19/06/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik vond de cöte à l'os (suggestie) uitstekend. ...

Ik vond de cöte à l'os (suggestie) uitstekend. De chocoladesaus bij de dame blanche vond ik wat bitter. Waarom geen Cöte d'Or culinair gebruiken ??

Veerle
Beoordeeld op: 16/06/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker. Mss de aankleding...

Het eten was super lekker. Mss de aankleding wat te simpel. Een tafelnapje had al een verschil gemaakt. Kunnen apart zitten met een groep van 17 personen was een pluspunt. Om met de verschillende mensen eens te kunnen praten hadden we een "roulement" gedaan - wat helemaal geen probleem was voor de bediening. Leuke bediening trouwens. een fijne avond gehad samen.

Anja
Beoordeeld op: 16/06/2019
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en fijne bediening. Gezellig sfeert...

Lekker eten en fijne bediening. Gezellig sfeertje.

Bart
Beoordeeld op: 15/06/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een zeer lekker menu! 3 gangen voor...

Het was een zeer lekker menu! 3 gangen voor 40€: zeer mooie prijs/ kwaliteit verhouding! En zeer aangename bediening: tóp

Valérie
Beoordeeld op: 14/06/2019
Valérie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals altijd, het Kokoon menu was ongeloofelijk...

Zoals altijd, het Kokoon menu was ongeloofelijk lekker met aangepaste wijnen en bieren, echt een aanrader

datum score