Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.3 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Annelies
Beoordeeld op: onbekend

Groupon Deal - WAT EEN FLOP!!

We zouden met 2 personen de Groupon voucher gebruiken voor 3-gangen menu met steak maar gingen op de nipper met 2 extra personen die die bon niet hadden. Dus was de bedoeling met 4 personen à la carte te eten en daarna met ons tweetjes nog eens terug te gaan om de voucher te gebruiken. In totaal zou de uitbater dus 6 couverts kunnen verdienen. Maar, de uitbater vond dat geen goed plan en zei dus dat we de Groupon voucher kwijt zijn daar we al geboekt hadden online en dat we die later dus niet meer mochten gebruiken daar dat het systeem was. Klopt ook, maar als de uitbater flexibel is, zou hij dit alsnog toestaan op een later ogenblik en zou zijn klant de centen van zijn voucher niet kwijt zijn. Dit zou dus in het kader van het commerciële zeker geen slecht idee zijn. Bovendien zou hij 3 keer zoveel verdienen dan (6 couverts in plaats van 2). De uitbater vond dit geen goed plan en zijn enige antwoord was (nadat hij ons nogal schaapachtig aankeek): "bon, ik zou me haasten met uw beslissing want u bent al een half uur te laat en de keuken sluit om 21.00u". Het was al bijna 20.00u en we waren inderdaad te laat door verkeer waarvoor we ons uitgebreid hebben geëxcuseerd bij het binnenkomen. Uiteindelijk hebben we gewoon onze aperitief uitgedronken en zijn in de Kosmopol gaan eten, waar de bediening meer dan uitstend was... Geen goede reclame voor dit restaurant dus! Het eten mag dan goed zijn (we weten het niet door eigen ervaring weliswaar), maar de bediening is afschuwelijk en ronduit onbeleefd.

wendy
Beoordeeld op: onbekend

Al verscheidene malen geweest voor zowel een...

Al verscheidene malen geweest voor zowel een snack als een drie gangen menu en alles was in orde en goed van smaak. Bediening zeer vriendelijk.

Chantal
Beoordeeld op: onbekend

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, rustige...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, rustige sfeer. Wat moet een mens nog meer op een zondag avond ? Voor een snelle hap ben je er wel niet op je plaats. Wat de inkleding betreft, zouden de muren misschien wel wat decoratie kunnen verdragen.

Alle beoordelingen van dit restaurant