Beoordelingen van Botaniq

267 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
267 beoordelingen
datum score
L.
Beoordeeld op: 09/08/2018

Wij hebben 2 x 30 km gereden om naar het restau...

Wij hebben 2 x 30 km gereden om naar het restaurant te gaan en we stonden voor gesloten deur zonder enkel bericht !!!! Wij waren niet alleen ontevreden maar heel kwaad op de situatie ! We konden door het raam zien dat de zaal overhoop lag, de tafels niet gedekt waren en dat daar veel rommel op de grond lag ! NOOIT zullen we daar terug gaan !!!

[anonymous]
Beoordeeld op: 09/07/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Persoonlijke benadering en bereidheid op verzoe...

Persoonlijke benadering en bereidheid op verzoek shared food te serveren. Zeer vriendelijke gastheer en fijne tuin om te dineren. Het eten was goed verzorgd en verrassende dishes, alles was heerlijk.

Aimee B.
Beoordeeld op: 06/07/2018
Aimee B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top notch service, excellent mostly locally...

Top notch service, excellent mostly locally sourced creative menu, beautiful garden setting

Marie José
Beoordeeld op: 01/07/2018
Marie José beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hartelijk onthaal, gezellig terras Complimenten...

Hartelijk onthaal, gezellig terras Complimenten aan de kok voor zijn aanstekelijk enthousiasme zelfs bij deze tropische temperaturen! Bedankt voor de fijne avond, de 4 gangen menu was een voltreffer! MjF

kris
Beoordeeld op: 29/06/2018
kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker verrassingsmenu toffe bediening en n...

Lekker verrassingsmenu toffe bediening en n leuke wynkaart

Peter
Beoordeeld op: 28/06/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten, fijne bediening, prettige...

Heel lekker eten, fijne bediening, prettige omgeving. Geslaagde avond.

axel a.
Beoordeeld op: 23/06/2018
axel a. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

fijne keuken super bediening , lekkere passende...

fijne keuken super bediening , lekkere passende wijnen tof dit nieuwe adres te leren kennen in het Leuvense

Ann
Beoordeeld op: 15/06/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie lekkere producten en smaken. Prijs -kwali...

Mooie lekkere producten en smaken. Prijs -kwaliteit top

Bruno
Beoordeeld op: 14/06/2018
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topervaring. Dikke 10/10. Persoonlijk contact...

Topervaring. Dikke 10/10. Persoonlijk contact met Chef en werknemers werd zeer ge-apprecieerd. Heerlijke wijn en echt ongelofelijk lekker eten. Kom zeker terug!!

Dieter
Beoordeeld op: 03/06/2018
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

excellent eten in een gezellige setting!...

excellent eten in een gezellige setting!

datum score