Beoordelingen van Per Tutti

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.6
60 beoordelingen
datum score
Hendrik D.
De Smet
Datum restaurantbezoek: 24/11/2017
Hendrik D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Origineel en toch ook authentiek, afwisselend...

Origineel en toch ook authentiek, afwisselend aanbod, en hoge kwaliteit aan goede prijs. Bovendien vriendelijke bediening.

Marc
Clement
Datum restaurantbezoek: 18/11/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was quasi super!! Eten, bediening, leuk...

Alles was quasi super!! Eten, bediening, leuk kader, intiem restaurant...................................................misschien één minpuntje. Als het restaurant vol zit is het er nogal luidruchtig, toch hebben wij van alles genoten.

Ludwina J.
Janssens
Datum restaurantbezoek: 31/10/2017
Ludwina J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We waren maar met 6 maar kreeg geen van allen...

We waren maar met 6 maar kreeg geen van allen ons eten gelijktijdig. Dessert kregen we gewoon nietmeer want de kok had de keuken al gesloten. Zelfs een koffie ging nietmeer.

Nancy M.
Mertens
Datum restaurantbezoek: 24/10/2017
Nancy M. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede locatie, gezellig restaurant, goede bedie...

Goede locatie, gezellig restaurant, goede bediening en lekkere gerechten met verse ingrediënten, sommige gerechten wel eerder aan de kleine kant. Prijs/kwaliteit goede verhouding.

Andy
Leenaerts
Datum restaurantbezoek: 30/09/2017
Andy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekkere Italiaanse keuken met echt authentieke...

Lekkere Italiaanse keuken met echt authentieke gerechten en goede huiswijnen die het eten vergezellen. We werden vlot en vriendelijk bediend door de jonge dame. De perfecte gastvrouw naar mijn mening. Voor mij een dikke aanrader en wat italiaanse restaurants betreft komt dit zeker in de top 3

yves h.
herregodts
Datum restaurantbezoek: 24/09/2017
yves h. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

zeer lekker en vriendelijke bediening...

zeer lekker en vriendelijke bediening

Sofie V.
Van Eyken
Datum restaurantbezoek: 23/09/2017
Sofie V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, fijne omgeving, vriendelijke bedie...

Lekker eten, fijne omgeving, vriendelijke bediening.

Jos
De Bie
Datum restaurantbezoek: 20/09/2017
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere schotels, aangenaam kader en zeer vrien...

Lekkere schotels, aangenaam kader en zeer vriendelijke bediening.

Katrien
Devillé
Datum restaurantbezoek: 16/09/2017
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten aan een goeie prijs....

lekker eten aan een goeie prijs.

Johnny
Van Wayenbergh
Datum restaurantbezoek: 06/08/2017
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker gegeten voor schappelijke prijs....

zeer lekker gegeten voor schappelijke prijs. Zeer verse producten en nog de echte Italiaanse keuken.

datum score