Beoordelingen van Per Tutti

84 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
84 beoordelingen
datum score
Koen
Beoordeeld op: 10/12/2018
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening door de chef. ...

Vlotte en vriendelijke bediening door de chef. Correcte opties voor een correcte prijs.

Birgit E.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Birgit E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Wij zijn ons dessert ergens anders gaan eten...

Wij zijn ons dessert ergens anders gaan eten omdat de "ik veronderstel dat het de eigenaar was of kok een heel vervelende discussie met zijn gasten voor iedereen begon en daardoor onze gusting op een dessert en avond verpest werd. Zij zullen ons er nooit meer zien, dit is zeker! Het was mega onaangenaam!

Dirk S.
Beoordeeld op: 03/11/2018
Dirk S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, vriendelijke bedieding en heel...

Mooi kader, vriendelijke bedieding en heel lekkker eten. Een echte aanrader!!!

Koen
Beoordeeld op: 03/11/2018
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijke bediening!...

Lekker eten, vriendelijke bediening!

Michel
Beoordeeld op: 11/10/2018
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, fijne Italiaanse keuken. Wel...

Lekker gegeten, fijne Italiaanse keuken. Wel niet goedkoop maar je krijgt dan ook grote lekkere porties. De pasta Mare en de zwaardvis zijn echte aanraders.

Jan O.
Beoordeeld op: 04/10/2018
Jan O. beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Zeer lekker en verfijnd eten, vriendelijke...

Zeer lekker en verfijnd eten, vriendelijke en correcte bediening.

Louis V.
Beoordeeld op: 04/10/2018
Louis V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Een eenvoudig restaurantje, met redelijke gerec...

Een eenvoudig restaurantje, met redelijke gerechten. Van de door anderen geroemde sfeer was echter niets te merken.

Brigitte V.
Beoordeeld op: 28/07/2018
Brigitte V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Jan
Beoordeeld op: 13/07/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende keuken, intieme sfeer van een huisr...

Uitstekende keuken, intieme sfeer van een huisrestaurant. Vriendelijke niet opdringerige bediening. Niettegenstaande Social Deal Voucher toch een mooie keuzemenu.

Jeroen B.
Beoordeeld op: 08/07/2018
Jeroen B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker eten, charismatische bediening...

Heel lekker eten, charismatische bediening en leuke sfeer. Aanrader!

datum score