Beoordelingen van Kalypta - Wereldkeuken

87 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
87 beoordelingen
datum score
Hannah
Beoordeeld op: 15/09/2021
Hannah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en goede service!...

Lekker eten en goede service!

Linda
Beoordeeld op: 12/09/2021
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker!...

Het eten was lekker!

Herman
Beoordeeld op: 28/08/2021
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en een leuke zaak. Genoeg keuze...

Lekker eten en een leuke zaak. Genoeg keuze op de menu. Ook voldoende qua portie. Geen licht op de wc

Tom
Beoordeeld op: 25/08/2021
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker en zeker meer dan voldoende....

Het was lekker en zeker meer dan voldoende.

Lieve
Beoordeeld op: 22/08/2021
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten!...

Lekker eten!

Annemie
Beoordeeld op: 03/08/2021
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De bediening was bedroevend. Het eten was wel...

De bediening was bedroevend. Het eten was wel lekker.

serge
Beoordeeld op: 31/07/2021
serge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening meer dan ondermaats , voorgerecht...

Bediening meer dan ondermaats , voorgerecht net geslaagd , de grillschotel is pover en zonder sausjes ( wel tarama en tsatsiki ??? ) ,vlees veel te hard gebakken , glazen van apero stonden nog op tafel na de hoofdschotel enz .... dus voor kader en bediening een welverdiende 0. En voor deze mislukking redelijk veel betaald , nee dit was het niet sorry.

Geoffrey
Beoordeeld op: 07/06/2021
Geoffrey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij hebben een tapas bord voor 3 personen genom...

Wij hebben een tapas bord voor 3 personen genomen en de kwaliteit van de producten waren echt niet ok. Ik vond het veel te duur voor wat we gekregen hebben.

Hans
Beoordeeld op: 07/06/2021
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten aan een democratische prijs....

Lekker gegeten aan een democratische prijs.

Johan
Beoordeeld op: 05/06/2021
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Te uitgebreide kaart en daardoor geen verse...

Te uitgebreide kaart en daardoor geen verse producten. Zelfs bij dure fles wijn geen koeler voorzien. Glazen vergeten te plaatsen. Glazen te vroeg weggenomen...te duur voor wat men krijgt.

datum score