Beoordelingen van D'entreprise

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
74 beoordelingen
datum score
Ine
Beoordeeld op: 29/09/2019
Ine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellig overdekt en verwarmd...

Lekker eten, gezellig overdekt en verwarmd terras

Johan
Beoordeeld op: 22/09/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening. Leuk buitenterras....

Vriendelijke bediening. Leuk buitenterras. Lekkere en copieuze salades, tapas om van te smullen en een lekkere huiswijn. En dat alles voor een vriendelijke prijs.

Mieke
Beoordeeld op: 02/09/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel leuk eetcafé in het centrum van Leuven...

Heel leuk eetcafé in het centrum van Leuven met een aangenaam rustig binnen terras. Het eten was lekker en zeer vriendelijke bediening. Wij gaan zeker terug.

Stoyan
Beoordeeld op: 20/08/2019
Stoyan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De gerechten zij ech lekker en niet te duur....

De gerechten zij ech lekker en niet te duur. Het begint stilletjes onze lievelingsrestaurant te worden!

Dominique
Beoordeeld op: 03/08/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker en vriendelijk personeel, heel snelle...

Lekker en vriendelijk personeel, heel snelle bediening ook !

Anne
Beoordeeld op: 27/07/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor elk wat wils in de kaartkeuze. Grote...

Voor elk wat wils in de kaartkeuze. Grote keuze uit cocktails .

Birgit
Beoordeeld op: 25/07/2019
Birgit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en goede service. Aangename tafel...

Lekker eten en goede service. Aangename tafel op het terras.

Anne
Beoordeeld op: 20/07/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke service. Lekker eten...

Goede en vriendelijke service. Lekker eten

GUIDO
Beoordeeld op: 15/07/2019
GUIDO beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en leuke bediening...

lekker eten en leuke bediening

Delcloo
Beoordeeld op: 29/06/2019
Delcloo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik kom hier altijd super graag! Lekker eten,...

Ik kom hier altijd super graag! Lekker eten, lekkere cocktails. Maar op het terras komen ze soms te weinig langs. Moeten vaak lang wachten voor iemand komt om onze bestelling op te nemen en/of iets extra te bestellen! Maar ik blijf hier zeker terug komen! Echt een aanrader!

datum score