Beoordelingen van D'entreprise

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
47 beoordelingen
datum score
Frank L.
Beoordeeld op: 19/02/2019
Frank L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, ruime porties en zeer vriendelijke...

Zeer lekker, ruime porties en zeer vriendelijke ontvangst en bediening.

Sofie
Beoordeeld op: 17/02/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening, mooie porties, lekker eten,...

Fijne bediening, mooie porties, lekker eten, gezellige sfeer, geen gerush om dingen bij te moeten bestellen.

Dieter J.
Beoordeeld op: 16/02/2019
Dieter J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De frieten waren niet goed gebakken. Het leek...

De frieten waren niet goed gebakken. Het leek alsof ze nog maar 1 keer voorgebakken waren en dit was absoluut niet eetbaar. Ook de rauwe ajuin in de balletjes met tomatensaus stoorde me. De normale spaghetti ontbrak ook aan saus en was niet wat je verwacht van spaghetti bolognese. Wel zeer lekkere cocktails en tapas.

Johan B.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Johan B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel,...

Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer lekker eten en dit voor een betaalbare prijs. Een aangename ervaring!

Lesley
Beoordeeld op: 23/12/2018
Lesley beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Om 19u15 kwamen we binnen. Direct mogen bestell...

Om 19u15 kwamen we binnen. Direct mogen bestellen. Allemaal heel vriendelijk, niets op aan te merken. Ons drinken kwam pas na een halfuur, en eten pas tegen 20u45. Hierdoor was onze honger al over en hebben we niet veel gegeten. Dit was heel jammer.

Marc
Beoordeeld op: 16/12/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, helaas zaten we net als...

Het eten was lekker, helaas zaten we net als vorige keer vlak aan de terrasdeur. Er was constant een koude wind. jammer ik had dit nochtans gevraagd in mijn mail om niet aan de deur te zitten. Ik denk dat ik een volgende maal een ander 'warm' restaurant uit kies.

Jolien
Beoordeeld op: 16/12/2018
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening maar er waren hele lange...

Vriendelijke bediening maar er waren hele lange wachttijden, te weinig personeel? De fajita wraps waren niet warm genoeg waardoor ze deels taai waren. Dit is ook al de 2de keer dat dit voorvalt...

Sara B.
Beoordeeld op: 08/12/2018
Sara B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, eten snel gekregen,...

Vriendelijke bediening, eten snel gekregen, lekker, gezellig druk

Valérie V.
Beoordeeld op: 24/11/2018
Valérie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten en lekkere coctails. enige nadeel...

lekker eten en lekkere coctails. enige nadeel is de accoustiek.

Noor
Beoordeeld op: 24/11/2018
Noor beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, lekkere cocktails...

Lekker eten, lekkere cocktails

datum score