Beoordelingen van D'entreprise

116 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
116 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 18/06/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tevreden over de corona maatregelen...

Tevreden over de corona maatregelen

Evelien en David
Beoordeeld op: 14/06/2020
Evelien en David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds super lekker eten en drank. Ook...

Zoals steeds super lekker eten en drank. Ook steeds heel goeie service. We zaten eerst vooraan op de terras. Toen het begon te regenen konden we zonde problemen plaats nemen achteraan op de overdekte terras. Wanneer de regen stopte werd de luifel weer geopend

Astrid
Beoordeeld op: 14/06/2020
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was fijn om weer in ons "stamrestaurant"...

Het was fijn om weer in ons "stamrestaurant" te komen. Desondanks de regen een hele fijne avond gehad.

Alex
Beoordeeld op: 14/06/2020
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds lekker en veel eten voor een eerli...

Zoals steeds lekker en veel eten voor een eerlijke prijs.

Rita
Beoordeeld op: 11/06/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere cocktails , vergezeld van lekkere tapas...

Lekkere cocktails , vergezeld van lekkere tapas.... én een supervriendelijke bediening! Een aanrader!

Liesbeth
Beoordeeld op: 09/06/2020
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Er werd telkens goed ontsmet. De ober ontsmett...

Er werd telkens goed ontsmet. De ober ontsmette telkens zijn handen en plateau na het opdienen. Ook het betalingsapparaat werd telkens goed ontsmet.

Fanny
Beoordeeld op: 26/02/2020
Fanny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening, lekker gegeten!...

Heel vriendelijke bediening, lekker gegeten!

Els
Beoordeeld op: 23/02/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekker eten...

Goede bediening en lekker eten

Diane
Beoordeeld op: 18/01/2020
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig, heel vriendelijk en lekker gegeten....

Gezellig, heel vriendelijk en lekker gegeten.

Kim
Beoordeeld op: 17/01/2020

Super lekker, heel vriendelijk, alles top!...

Super lekker, heel vriendelijk, alles top!

datum score