Beoordelingen van Q'bo

88 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
88 beoordelingen
datum score
Sam
Beoordeeld op: 14/03/2020
Sam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Kokkin was duidelijk op de hoogte van de allerg...

Kokkin was duidelijk op de hoogte van de allergie melding tijdens reservatie. En maakte er geen probleem van. Vriendelijke ontvangst en bediening. Lekkere voor- en hoofdgerechten tegen aantrekkelijke prijzen. Steeds weer komen wij hier graag (terug).

Ingrid
Beoordeeld op: 08/03/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd gezellig en heel lekker....

Altijd gezellig en heel lekker.

placeholder
Charlotte
Beoordeeld op: 27/02/2020
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Very friendly staff, delicious food AND frozen...

Very friendly staff, delicious food AND frozen margaritas

Butaye
Beoordeeld op: 01/12/2019
Butaye beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig met mijn tienerkinderen gaan eten....

Gezellig met mijn tienerkinderen gaan eten. Vlotte bediening, lekker gegeten.

Eline
Beoordeeld op: 27/11/2019
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was zeer gezellig met een vlotte en vriende...

Het was zeer gezellig met een vlotte en vriendelijke bediening. Ook de verrassing voor de jarige was zeer aangenaam!

Linda
Beoordeeld op: 21/11/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht...

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht was eerder aan de kleine kant maar wel lekker, ik miste wel guacamole bij het gerecht. Ik had nog honger als ik thuis kwam,

Magnus
Beoordeeld op: 09/11/2019
Magnus beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Zeer vriendelijk personeel en de keuken was...

Zeer vriendelijk personeel en de keuken was uitstekend. Zeker de moeite waard!

Bart
Beoordeeld op: 26/10/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotheid in bediening en het gemak waarmee...

Vlotheid in bediening en het gemak waarmee de wensen van de klanten ingewilligd worden. Natuurlijk was het eten fantastisch!

Ingrid
Beoordeeld op: 13/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds gezellig. Een hele vlotte en vriendelijk...

Steeds gezellig. Een hele vlotte en vriendelijke bediening en bovendien super lekker.

Greet
Beoordeeld op: 30/09/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam kader, rustig, vriendelijk personeel...

Aangenaam kader, rustig, vriendelijk personeel en vooral lekker eten.

datum score